...Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Intensyvūs pirminiai aromatai, harmonizuojantys žolelių ir anyžių natas su žalių obuolių ir persikų žieve. Skonyje jis gaivus ir kreminis, ilgas ir labai išliekantis, paliekantis malonų poskonį, primenantį veislės savybes. Rekomenduojama patiekti esant 6º - 8º C. Tinka derinti su jūros gėrybėmis, riebiomis žuvimis, jūros troškiniais, balta mėsa, ryžiais ir šviežiais sūriais.
Vyno kilmės vieta: Rueda
Veislė: Verdejo
Metai: 2019
Brandinimas: Tradiciškai gaminamas, 100% iš verdejo veislės vynuogių, atrinktų iš vynuogynų.
... brandinimui rūsyje. Puikus derinys su žuvimi ir jūros gėrybėmis, taip pat su balta mėsa ir sūriais!
Talpa: 75cl
Tipas: Baltas vynas
Veislė: 100% Chenin
AOC: Savennières
Brandinimas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2032 metų
Patiekimo temperatūra: 11-13°C...
...Vynas, pagamintas iš pernokusių vynuogių.
Saldaus ir intensyvaus skonio, su persikų ir abrikosų konservų natomis, baigiasi saldumu.
Vynuogių veislės: 100% Pinot Gris
Kritulių kiekis: 550 mm/metus
Amžius: 50 metų
Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse
Alkoholis: 13%
Cukrus: 69 g/L
Bendra rūgštis: 3,16 g/L
Patiekimo temperatūra: 8°C
Laikymo trukmė: daugiau nei 10 metų...