Graikija, Naousa
...Ankstyvas brandinimas 23 dienomis anksčiau nei Red Haven, vidutinio gyvybingumo, vidutinio vaisių dydžio ir vidutinio derliaus. RŪŠIS: BRESKVIJA...
Ispanija, La Seca-Valladolid
...Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Intensyvūs pirminiai aromatai, harmonizuojantys žolelių ir anyžių natas su žalių obuolių ir persikų žieve. Skonyje jis gaivus ir kreminis, ilgas ir labai išliekantis, paliekantis malonų poskonį, primenantį veislės savybes. Rekomenduojama patiekti esant 6º - 8º C. Tinka derinti su jūros gėrybėmis, riebiomis žuvimis, jūros troškiniais, balta mėsa, ryžiais ir šviežiais sūriais. Vyno kilmės vieta: Rueda Veislė: Verdejo Metai: 2019 Brandinimas: Tradiciškai gaminamas, 100% iš verdejo veislės vynuogių, atrinktų iš vynuogynų.
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Grenache Blanc - Grenache Gris Sols: Argilo-Calcaire, senos vynmedžių vyninės saulėtose terasose Aspres terroire Vinification: Tiesioginis spaudimas, fermentacija termoreguliuojamose talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse su liesų maišymu. Dégustation: Sidabriniai atspalviai, Aromatas siūlo subtilius persikų, kriaušių ir skrudintos duonos arba brioche...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... brandinimui rūsyje. Puikus derinys su žuvimi ir jūros gėrybėmis, taip pat su balta mėsa ir sūriais! Talpa: 75cl Tipas: Baltas vynas Veislė: 100% Chenin AOC: Savennières Brandinimas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2032 metų Patiekimo temperatūra: 11-13°C...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play