Italija, Misano Adriatico
...Prova il nostro pregiato Pecorino toscano DOP stagionato in una forma intera da 1,3 kg. Gusta il sapore unico e autentico della Toscana, con una texture morbida e un aroma intenso. Perfetto per accompagnare formaggi e salumi, o per essere gustato da solo. 100% Made in Italy.
Italija, Barberino Di Mugello
...PECORINO TOSCANO, PECORINO AFFINATO NELLA PAGLIA E FIENO IN GROTTA PECORINO SCODELLATO FRESCO PECORINO ALLE VINACCE AFFINATO IN BARRIQUE PECORINO SOTTO CENERE GAMMA COMPLETA DI PECORINI E MISTI LATTE VACCINO INSERITI NEL CATALOGO...
Italija, MILANO
..."Pecorino Toscano DOP" gamintojų rankos ir veidai pasakoja ne mažiau įdomias istorijas apie aistrą, aukas ir patirtį. Kurti produktą, kuris vis labiau pripažįstamas kaip mūsų regiono išskirtinumas, reiškia sunkų darbą, aukas ir dėmesį kokybei. Būtent todėl dalijamės kai kurių mūsų sūrininkų istorijomis: asmenybėmis ir gyvenimais už bandos ribų. KAINA UŽ KG EUR 11,00 GALIOJIMO DATA 09/02/25 MINIMALUS UŽSAKYMAS 500 VNT...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato yra tradicinis sūris, pasižymintis kietu pavidalu, pagamintu iš pasterizuoto avies pieno, su pridėtu rauginiu ir druska. Pecorino Toscano DOP Stagionato brandinimo trukmė yra ne mažiau kaip 120 dienų ir jis puikiai tinka praturtinti itališkos virtuvės patiekalus.
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Italija, Martina Franca
...Pecorino Affinato in Fieno yra brandintas sūris, pagamintas iš avies pieno ir brandinamas šienoje 3 mėnesius. Šis sūris pasižymi ryškiu ir laukiniu skoniu, todėl puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis sūrių lentos. Pecorino affinato in fieno yra amatinis produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu iš Italijos sūrių tradicijos.
Italija, Vicchio
... karvių pienas daugiausia yra iš Toskanos. Kalbant apie Chianina mėsą, Forteto turi atrankinį ūkininkavimą, o kiekvienas gyvūnas turi savo kilmės dokumentus, leidžiančius atkurti visą genealoginį medį, tai yra tikra garantija atsakingam galutiniam vartotojui. Svetainėje galima įsigyti daugybę sūrių, tokių kaip: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato ir dar daugiau.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play