Italija, Radicofani
Cacio di Pienza gamyba yra tradicija, turinti labai senas šaknis, kuri perduodama iš kartos į kartą iki šių dienų. Pieno gamintojai susibūrė į Cooperativa di Cotignano, naudodami ir išlaikydami tradicinius gamybos metodus: pieno tiekimą su ypatingais aromatais, kuriuos suteikia Val d'Orcia pievų žolės, rafinuotas brandinimo technikas ir, svarbiausia, ypatingą dėmesį sūrio kokybei. Kooperatyvas bev...
...Pasirenkame geriausią šviežią pieną, gaunamą iš Sicilijos vietinių veislių ūkių, ir kruopščiai rūpinamės kiekvienu apdorojimo etapu, kad pagamintume platų sūrių asortimentą, įskaitant istorinius, tokius kaip Pecorino Siciliano Dop ir Piacentinu Ennese Dop, plačiai paplitusius nacionalinėje ir Europos rinkoje. Mūsų pagrindinis tikslas yra pasiūlyti klientams, tiek Italijos, tiek užsienio, Turime 20 skirtingų skonių.
Atitinkantys produktai
Famyfood Sūriai - Primo Sale
Famyfood Sūriai - Primo Sale
Italija, Dorgali
...Sūris, kuris sujungia pasterizuoto avies pieno turtingumą su drąsiais juodaisiais pipirais. Su minimalia brandinimo trukme 120 dienų, šis pusiau kietas sūris pateikiamas plačiose ir žemose formose, sveriančiose apie 16 kg, siūlydamas turtingą ir vidutiniškai aštrų skonio patirtį. Puikiai tinka kaip patiekalo pabaiga arba kaip priedas, kad praturtintumėte savo patiekalus, Pecorino Pepato yra...
Italija, Marciano Della Chiana
KingoFood parduoda itališkus aukštos kokybės produktus. Mėsos gaminiai, tokie kaip Finocchiona IGP, pirmos klasės mėsos, pagardintos druska, pipirais, česnaku ir laukiniais krapais. Arba pecorino, brandintas oloje, su stipriu skoniu. Ir vynas: Chianti Riserva - Camperchi - Pirmasis pasirinkimas - D.O.C.G. Prekių siuntimo laikai ir būdai yra labai svarbus faktorius. Pasirinkome specialius siuntimo sistemų sprendimus su izoterminiu medžiaga ir sintetiniu ledu, leidžiančiu išlaikyti prekių temperatūrą iki devyniasdešimt šešių valandų (4 dienos).
Populiarios šalys šiai paieškos frazei