...„Il Parmigiano Reggiano DOP“ yra išmanių amatininkų darbo rezultatas, perduodamas iš kartos į kartą. Nariai jį gamina pagal tradicinį metodą, Mantovos provincijoje, dešiniajame Po krante. Pasiekiamas įvairiomis dydžių ir brandinimo trukmėmis, kurios svyruoja nuo mažiausiai 14 mėnesių iki 30 mėnesių brandinimo.
Prancūzija, Marseille
...Parmigiano Reggiano, dar žinomas kaip Parmezanas, yra granuliuotas kietas ir vidutiniškai riebus sūris, gaminamas virinant, bet ne spaudžiant. Parmigiano Reggiano turi ilgą istoriją, siekiančią XII amžių, kai jį pirmą kartą gamino benediktinų ir cistersų vienuoliai. Pieninės karvės ir žalias pašaras, naudojamas jų šėrimui, turi būti auginami Parmigiano Reggiano gamybos zonoje. Sūris yra visiškai...
Jungtinė Karalystė, London
Food Italy Ltd siekia skatinti ir parduoti itališkus žemės ūkio maisto produktus visame pasaulyje. Mes atstovaujame itališkų žemės ūkio maisto produktų kokybės puoselėjimą. Food Italy Ltd, įsikūrusi Londone, užsiima itališkos ekselencijos internacionalizavimu Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Belgijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje, Liuksemburge, Ukrainoje ir Šiaurės Afrikoje. Mažos įmonės,...
Belgija, Nivelles
...ChèvrArdennes siūlo kelias išskirtines skonių variacijas: žydinčioje plutelėje, šviežioje žolelių riekelėje, su medumi, razinomis, svogūnais, bruschetta, su citrina, apkeptais. Taip pat yra pelenų plytelė, sluoksniuotas ožkos sūris su medumi, Parmigiano Reggiano parmezanas, Danų mėlynas sūris ir dar daug kitų. Ožkos sūriai, sukurti atsižvelgiant į mūsų kokybės standartus, tikrai pagerins jūsų, kaip reikalingo platintojo, reputaciją, renkantis šviežius ir išskirtinius sūrius savo klientams.
Prancūzija, Plérin
...Norite originalumo užkandžiams, leiskite mums nustebinti jus mūsų sūrių sausainių užkandžiams. Kodėl gi nepasimėgauti mūsų sūrių sausainių su parmigiano reggiano A.O.P ir baziliku? Iš Italijos kilmės, ar mėgstate sūrį? Tuomet leiskite sau pasinerti į mūsų sūrių sausainių su parmezanu A.O.P ir baziliku eleganciją. Energija: 2215 kj / 530 kcal Riebalai: 30.00 g Iš jų sočiųjų riebalų: 20.00 g Angliavandeniai: 55.00 g Iš jų cukrūs: 7.50 g Baltymai: 11.00 g Druska: 2.20 g...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play