„Rosa dell'Angelo“ kumpio ir „culatello“ gamybos procesas yra ypatingas jau nuo pat pradžių. Mėsos turi skirtingą kokybę, dėl lauko auginimo tipo ir senovinės rankų darbo technologijos, naudojant tik druską ir ilgą brandinimą. Mūsų juodieji kiaulės, senovinių veislių, kurios beveik visiškai išnyko, laisvai ganosi miškuose. Laisvi po saule, vėju ir lietumi. Laisvi išreikšti savo instinktus. Laisvi ...
Suomija, Turku
Italija, Barberino Di Mugello
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play