... kriterijus:
Išvaizda: skystas aliejingas skystis
Spalva: geltona, oranžinė
Kvapas: saldus
Liečiant: sausas
Ingredientai:
linolo rūgštis (omega 6 PUFA): 48–74%
oleino rūgštis (AGMI omega 9): 14–40%
palmitino rūgštis (AGS): 4–9%
stearino rūgštis (SFA): 1–7%
Mūsų aliejus neturi jokių iš šių:
pesticidų
Sunkieji metalai
PAH
Alkaloidai
Atkreipkite dėmesį, kad morkų aliejus yra puikus įdegio aliejus, tačiau vis tiek būkite atsargūs dėl saulės nudegimų. Iš tiesų, šis aliejus suteikia jums auksinį atspalvį, tačiau neapsaugo nuo UV spindulių.
tūris: 30ml...
...DŽIOVINTOS MORKOS (GELTONOS)
Spalva: oranžinė arba oranžinė-geltona
Dydis: traškučiai ne mažesni kaip 5 mm
Drėgmė: ne daugiau kaip 5,0%
Sudėtis: Morka...
Mūsų įmonė EDELWEISS GROUP veikia maisto pramonėje ir siūlo jums savo produktus iš Rusijos ir Armėnijos.
Taip pat siūlome didelį įvairių kitų produktų pasirinkimą: konservus (baklažanų ikrų, česnako pipirų, keptų daržovių ir kt.), džemus ir saldžius vaisius (riešutus, braškes, figas, baltąsias vyšnias ir kt.), vaisių kompotus (vyšnias, šunobelės, persikus ir kt.), riešutus, traškučius ir kitus pr...
...Morkos kilmė yra Mažojoje Azijoje, kur jos augo natūraliai prieš daugiau nei 2000 metų. Graikai ir romėnai pripažino morkos terapinę vertę, o viduramžiais morka pagaliau užėmė jai priklausančią vietą mūsų staluose. Jos oranžinė spalva atsirado tik 19-ojo amžiaus viduryje.
Naudojimo patarimas
2–4 kapsulės per dieną, nuryti su dideliu stikline vandens, vartoti kaip papildą įvairiai ir...