Nyderlandai, Nijkerk
... funkcija: maisto ingredientai Testavimo metodas: GB/T20884-2007 Kvapas: su ypatingu maltodekstrino kvapu ir be kitų Skonis: be saldumo arba šiek tiek saldus, be kitų skonių Standartai: Dextrozės ekvivalentas, % (m/m) (redukuojantis cukrus (dextrozė) kietoje medžiagoje, %): 18-20 Krakmolo testas: neigiamas Drėgmė % (m/m): ≤6.0 Tirpumas % (m/m): ≥98.0 PH: 4.5-6.5 Pelenai % (m/m): ≤0.6 Jodo eksperimentas: Nėra mėlynos reakcijos As mg/kg: ≤0.5 Pb mg/kg: ≤0.5 Cu mg/kg: ≤5.0 Sieros dioksido likutis mg/kg: ≤10...
Nyderlandai, Weert
...Sudėtis: Jautiena 80,9%. Ryžių miltai 6%, kukurūzų krakmolas 3%, augaliniai baltymai%, glicerinas 2,8%, druska 0,2%, sorbitolis 2%, kalio sorbatas 0,1% Analitiniai komponentai: Žaliųjų baltymų: 20%, riebalų kiekis: 4%, žaliųjų skaidulų: 4 %, pelenų: 4%, drėgmė 16%.
Nyderlandai, Bv Nijkerk
...Kukurūzai, kai kuriose anglų kalbos šalyse vadinami kukurūzais, yra didelė grūdų augalų rūšis, kuri buvo domestikuota senais laikais. Lapinė stiebas gamina ausis, kuriose yra grūdai, vadinami branduoliais. Kukurūzų branduoliai dažnai naudojami virtuvėje kaip krakmolas. Šešios pagrindinės kukurūzų rūšys yra: dent, flint, pod, popcorn, flour ir sweet. Baltymai: 12.5% Drėgmė: 14% Mineralų priemaišos: 0.5% max Bendros atliekos: 2% max Laužyti grūdai: 5% max Cerealų grūdai: 4% Daiginti grūdai: 3% Radiacija: normali Gyvi vabzdžiai: nėra...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play