Italija, Forlì
... tinka sriuboms ar sultiniams ruošti. Šis grūdas taip pat yra maistinių medžiagų, naudingų organizmo gerovei, koncentratas, pavyzdžiui, skaidulų, B grupės vitaminų ir įvairių mineralų (geležies, kalcio, kalio, fosforo, magnio, vario). Biologinė nulupta aviža prieš gaminant turi būti nuplauta po tekančiu vandeniu, kad būtų pašalintos galimos priemaišos, o po to reikia mirkyti bent 12 valandų. Vėliau ji gali būti verdama arba naudojama kaip ingredientas salotoms ir garnyrams, tačiau ypač tinka gaminant sausainius, duoną, sūrius ir saldžius pyragus.
Prancūzija, Neuilly Sur Marne

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play