Prancūzija, Levallois Perret
...Niora yra mažas apvalus raudonas pipiras, kilęs iš vienmetės Capsicum annuum augalo. Jis turi skanų skonį, šiek tiek rūgštų, lengvai rūkyto skonio. Tai prieskonis, panašus į papriką. Nioros naudojimas virtuvėje: Šis prieskonis puikiai dera su pomidorų padažais, kiaušiniais, omletais, žuvimi, ryžiais, balta mėsa, daržovėmis... Nioros nauda: Antioksidantai, puikus A ir C vitaminų šaltinis.
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
..."Le Sel Fou Catalan" pagamintas iš Viduržemio jūros druskos (Gruissan), Ponas RIVIERE sukūrė šią receptą jums. Sudėtis: čiobreliai, rozmarinai, raudonėliai, bazilikai, Niora pipirai ir Imperator. Ši natūrali druska yra tikras maistas su visais savo mikroelementais, zooplanktonu ir fitoplanktonu, o ne kaip įprastos druskos, kurios yra tik paprastas skonio stipriklis. Ši druska neturi jokių priedų, jokių pašalinimų. Stiklainis 140g...
Belgija, Peissant
... pasirinko platinti prieskonius (ciberžolę, karį, masalę, badianą, cinamoną, žaliąją kardamoną, kalendros lapus, hibiską, gvazdikėlius, garstyčias sėklas, visą muskato riešutą, raudonėlį, šafraną, Muntok, Saarawak, Kampot, Pondicherry, Tellichéry, ilguosius Java, Selimą, Chloė...) kuriuos mes importuojame, taip pat kitus mūsų asortimento produktus, tokius kaip: Goji uogos, pipirų druska iš Espelette, niora, galanga, cajun prieskonių mišinys, raudonieji pipirai iš Malavio, Madagascaro vanilė, ...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play