...Illivia Leone de Castris Negroamaro gimsta iš vynuogynų, esančių Salice Salentino savivaldybėje. Derlius nuimamas rankiniu būdu rugsėjo pabaigoje, o be Negroamaro vynuogių, surenkama labai mažai Malvasia Nera di Lecce vynuogių. Baigus derliaus nuėmimą, kekės, perkelti į vyninę, bus fermentuojamos raudonajam vynui, o po fermentacijos laikotarpio, Negroamaro Illivia brandinamas didelėse ąžuolo statinėse du mėnesius prieš pateikiant į rinką.
...Esame šeimos valdomas ūkininkavimo verslas, įsikūręs Alto Salento, Carovigno (BR) - Puglia. Gamename IGT Salento vynus, kurie yra lengvai geriamas, bet ne banalus, gerbdami autentiškumą ir vietinių veislių, tokių kaip primitivo, negroamaro, malvasia ir ottavianello, ypatumus. Iš mūsų nuosavybės Masseria Pietrasanta dirvožemio taip pat gaminame aukštos kokybės ekstra viergino alyvuogių aliejų iš...
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse.
Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis.
Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
... brandintų sūrių!
Domenas: 2005 metais Giuseppe Papadopoli įkurtas Tenuta Giustini šiandien užima 20 hektarų plotą, esantį Pietų Apulijoje. Giuseppe sūnūs Salvatore ir Federico prisijungė prie jo ir rūpinasi vynuogynu, kuriame dominuoja Negroamaro ir Primitivo veislės. Taip pat yra šiek tiek Fiano ir Malvasia. Vynuogės čia mėgaujasi nuostabiu Viduržemio jūros klimatu ir išskirtine žeme, leidžiančia kurti.
Talpa: 75cl
Tipas: Raudonas vynas
Veislė: 100% Primitivo
IGT: Salento (Apulija)
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų
Patiekimo temperatūra: 16-18°C...