Italija, Martina Franca
...Sūris su pipirais yra unikali gastronominė patirtis, sujungianti saldumą ir aštrumą tobulame balanse. Šis pecorino sūris turi minkštą ir gyvybingą konsistenciją, praturtintą čili dribsniais, kurie stimuliuoja gomurį. Jo šiurkšti ir auksinė pluta slepia baltą, linkusią į šiaudų geltonumą širdį, išmargintą čili uogomis. Kiekvienas kąsnis yra skonio sprogimas, kurio intensyvumas didėja su brandinimu, todėl jis yra neatsispiriamas sūrio mėgėjams. Tai ne tik sūris, tai sensorinis kelionė, kviečianti atrasti naujas skonio niuansus.
...Kuo populiaresnis yra mėsos gaminys, tuo labiau tikime, kad jis nusipelno priežiūros ir dėmesio. Mums tai pirmiausia reiškia, kad naudojame tik kiaulieną ir tik aukštos kokybės. Naudojame 70% liesos smulkintos mėsos ir 30% kubeliais pjaustyto riebalo, su prieskoniais, druska ir pipirais. Nenaudojame mažiau vertingų dalių, nenaudojame kiaulės skrandžio, jokio polifosfato. Geresniam rezultatui, kaip reikalauja tradicija, įpakuojame į didelius 25 kg kiekius, rišame rankomis, ilgai verdame (bent 20 valandų) sauso oro orkaitėse. Pjaustant mūsų mortadelė yra kvapni, aksominė, su švariu skoniu.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play