Bulgarija, Sofia
...Moringa arbatos skonis labai primena žaliosios arbatos skonį. Tačiau ji yra mažiau karti ir sutraukianti nei dauguma žaliosios arbatos rūšių ir gali atlaikyti aukštesnes temperatūras bei ilgesnį užpylimo laiką. Moringa arbata dažnai derinama su medumi, mente ir cinamonu, kad subalansuotų žemiškus skonius. Naudojimas: džiovintos moringos lapai yra populiariausi arbatos ruošimui. Į puodelį (250 ml) įdėkite 2 arbatinius šaukštelius su šviežiai užvirintu vandeniu ir palikite užvirti apie 6-8 minutes. Pakuotė: 250g, 500g ir biria.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play