Italija, Albino
...Mūsų produktai odos pramonėms yra sukurti siekiant pagerinti odos gaminių kokybę ir ilgaamžiškumą. Siūlome sprendimų asortimentą, kuris apima dažus, rašalus ir klijus, visus sukurtus atsižvelgiant į specifinius odos pramonės poreikius. Su mūsų produktais odos pramonės atstovai gali pasiekti aukštos kokybės apdailą, kuri atspari nusidėvėjimui ir išlaiko norimą išvaizdą.
Prancūzija, Castelnaudary
... parduotuves. Prancūzija žinoma dėl savo gastronomijos, o mūsų Pietvakarių regionas yra vienas iš labiausiai pripažintų dėl savo įvairių ir skanių patiekalų. Mūsų šeima nuo 1993 metų užsiima skanių patiekalų ruošimu mūsų klientams. Mes siekiame pabrėžti šviežių ir namuose pagamintų produktų iš mūsų krašto svarbą. Foie gras, boudin, ančių krūtinėlė... Bet ypač, mūsų garsusis cassoulet, paruoštas pagal šeimos tradicijas su baltosiomis pupelėmis iš Castelnaudary ir vietinių gamintojų mėsos. Mes esame pasiekiami bet kokiai papildomai informacijai apie mūsų produktus. ...
Ispanija, Cuéllar, Segovia
Mes esame šeimos įmonė, užsiimanti Iberijos kiaulių auginimu ir rankų darbo dešrų gamyba Cuéllar, Segovijoje. Tarp pušų ir ąžuolų gyvūnai gimsta ir yra prižiūrimi mūsų pačių ūkyje, kruopščiai kontroliuojant jų mitybą bei sanitarines ir aplinkos sąlygas. Visada žiemą gamindavome savo pačių mėsos perdirbimą: dešros, salchichón, kraujinė dešra ir kt. Vieną dieną nusprendėme žengti žingsnį toliau ir pasiūlyti savo produktą rinkai. Jei mūsų draugams ir šeimos nariams patiko mūsų dešros, kodėl gi nepasidalinus tokiu natūraliu ir skaniu produktu su kitais?
Prancūzija, Saint-Jean-Le-Vieux
Įkurta 1993 metais, Maison Mayté yra tradicinė Baskų mėsos perdirbimo įmonė. Maison gamina platų sausų mėsos gaminių asortimentą iš Baskų krašto: kumpius, dešreles, sausas dešras, plokščias arba suktas pilvines (ventrėkes), chorizo, sausą lomo... Maison taip pat siūlo savo specialybes iš ančių (žąsų kepenėlės, krūtinėlės, konservai, rilletės, žąsų kepenėlių paštetas), kiaulienos (baskų paštetas...
Italija, Paterno'
Sicilijos amatininkų įmonė, gaminanti aukštos kokybės daržovių konservus daugiau nei 50 metų. Aptarnaujamos zonos: Europa, Vidurinis Rytai, Azija, JAV, Kanada, Australija. Tiekimas konteineriais 20 arba 40 pėdų. Pilni paletai. Mažmeninė prekyba Italijoje ir Europoje. Pomidorų padažas, pestai, patė, saldžios kreminės užtepos. Konservai alyvuogių aliejuje arba acte, tokie kaip užkandžiai: žalios ir įdarytos alyvuogės, artišokai, baklažanai, aitriosios paprikos, grybai, šampinjonai, pleurotės, nameko, džiovinti S. Marzano ir vyšniniai pomidorai.
Prancūzija, Vigan (Le)
Įmonė THOCAVEN specializuojasi ančių auginime. Mes šeriame antis grūdų kukurūzais, kad užtikrintume sveikus ir natūralius produktus. Siūlome visą asortimentą ančių mėsos, tokių kaip foie gras, magretai, konservai, tournedos, rillettes, dešrelės, šlaunelės...
Belgija, Oostende
... ir gali būti laikomi daug ilgiau. Tai yra Fag šventos taisyklės, Fag credo, nuo kurių nė žingsnio atgal. Tai nesutrukdo pasiūlyti net 132 skanių pašteto rūšių, tiek iš mėsos, laukinės mėsos, paukštienos, žuvies, tiek vegetariškų! Tai yra Fag Creative Foods, šeimos verslas, turintis gilius šaknis ilgoje kokybiškų produktų tradicijoje.
Portugalija, Vila Nova De Santo André
...MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA yra Portugalijos įmonė, veikianti mėsos perdirbimo srityje. Ji įsikūrusi Ligeira pramonės zonoje, Vila Nova de Santo André (Setúbal). Pagrindinė jos veikla yra tradicinių Portugalijos mėsos gaminių, tokių kaip dešros, gamyba ir prekyba, naudojant aukštos kokybės mėsą, pavyzdžiui, alentejana.
Lenkija, Gdynia
Remdamasi ilgamete patirtimi, įmonė JN Pack sukūrė savo prekės ženklą: JN Food®. Jis siūlo platų produktų asortimentą, paruoštą tiesioginiam vartojimui ir su ilgu galiojimo laiku. Mūsų pagrindinė veiklos sritis yra maisto produktų pardavimas tiek po savo prekės ženklais, tiek prekės ženklu JN Food®. Mes specializuojamės: žuvies konservuose, mėsos konservuose, paštetuose, konservuotose daržovėse...
Belgija, Brugge
...Brugse Vleescentrale yra rinkos orientuota įmonė, kurioje galutinis produktas, 'šviežia mėsa ir mėsos gaminiai, paruošti vartoti', užima centrinę vietą.
ITAL-MEAT gamina sūdyto, marinuoto ir rūkyto mėsos produktus ir taip pat specializuojasi itališkų ir ispanų specialybių pjaustyme ir pakavime.
Belgija, Eernegem
Vleeswaren Steen yra klestinti didmeninė prekyba, įsikūrusi naujame komplekse Eernegemo (Ichtegem) pramonės zonoje. Įmonė siūlo platų asortimentą, kuriame yra daugiau nei 3000 kokybiškų produktų. Su kvalifikuota ir motyvuota darbuotojų komanda Vleeswaren Steen daugiausia tiekia mėsos parduotuvėms, kepykloms, delikatesų parduotuvėms, sumuštinių parduotuvėms, maisto tiekėjams, didelėms virtuvėms...
Prancūzija, Nantes
Įmonė BERJAC specializuojasi didmeninės mėsos ir žuvies prekybos srityje, skirtos maitinimo sektoriaus profesionalams (restoranų savininkams, mėsininkams, maisto tiekėjams, parduotuvėms, mažoms bendruomenėms) ir užtikrina parduotuvės paslaugas bei vykdo pristatymus Loara-Atlantique, Vendée, Maine ir Loire regionuose: mėsa (jautiena, veršiena, aviena, kiauliena), subproduktai, mėsos gaminiai...
Belgija, Liège
Įmonė „Les Cochonnailles“ įsikūrusi privačioje Liège rytinio turgaus teritorijoje. „Cochonnailles“ siekia pasiūlyti savo klientams individualizuotą paslaugą, akcentuojant aptarnavimą, pasirinkimą ir labai gerą kainos ir kokybės santykį mėsos gaminiams, sūriams, konservams, delikatesams, pakuotėms, šaldytiems produktams ir valymo priemonėms. Mes siūlome savo klientams kasdienę pristatymo paslaugą...
Prancūzija, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia pirmiausia yra aistra, aistringų žmonių istorija. Aistringi dėl gerai atlikto darbo, aistringi dėl žmogiškųjų santykių, aistringi kaip buvo Gilbertas ir jo žmona Jeanine, kai 1961 metais nusprendė atidaryti savo parduotuvę, gražiame Castelnau d’Estretefonds kaimelyje. Graži įmonė, kur Madame deda visas savo pastangas, kad išryškintų Monsieur talentus mėsos gamybos srityje. Išsilavinę tęsti nuotykį, du broliai Gérard ir Guy prisijungia prie šeimos verslo atitinkamai 1979 ir 1985 metais, po to, kai pasinaudojo geriausių šalies meistrų mokymais.
Belgija, Veurne
Ter Beke yra novatoriška Belgijos šviežių maisto produktų grupė, kuri siūlo platų kokybiškų šviežių maisto produktų asortimentą ir susijusias paslaugas daugelyje Europos šalių. Šiandien mes ypač specializuojamės gamyboje ir prekyboje delikatesiniais mėsos gaminiais bei šaldytais paruoštais patiekalais, kuriuos gaminame 7 pramoninėse įmonėse Belgijoje ir Nyderlanduose. Ter Beke dirba apie 1.650 darbuotojų. Ter Beke nuo 1986 metų yra kotiruojama Euronext Briuselyje ir 2014 metais pasiekė 399,7 mln. EUR apyvartą.
Prancūzija, Laguiole
La Maison CONQUET specializuojasi Aubrac gastronominėse tradicijose. La Maison gamina mėsos gaminius, konservus ir daugybę mėsos produktų bei specialybių iš grynaveislių Aubrac jautienos, kiaulienos, Aveyron avienos ir veršienos. Įmonė taip pat gamina paruoštus patiekalus, subproduktus, aligot ir vietinius sūrius, tokius kaip tome. La Maison siūlomi paruošti patiekalai daugiausia yra tripoux, įdarytas kopūstas ir Aveyron farçous su slyvomis.
Ispanija, Alhama De Murcia
Maisto prekės ženklas ElPozo jau daugiau nei 60 metų suteikia milijonams vartotojų pasitikėjimą ir kokybę, atspindinčią įmonės rūpestį kurti platų sveikų ir malonių produktų asortimentą, kuris taip pat lengvai paruošiamas ir vartojamas. Įmonė vadovauja „Sveikatos“ segmentui mėsos srityje ir turi specialias produktų linijas tiems, kurie, be tradicinių produktų, taip pat rūpinasi ypatinga mityba.
Wytwórnia Wędlin Swoszowiece yra šeimos įmonė, kurią 1930-aisiais įkūrė Władysław Mraz. Po 1945 metų ji neteisėtai buvo atimta iš savininko ir perduota Žemės ūkio kooperatyvui. Įmonės grąžinimas šeimai įvyko 1989 metų balandį. Nuo to laiko Wytwórnię Wędlin Swoszowice valdė du partneriai Adolf Mraz ir Krzysztof Kowalczyk. Nuo 1995 metų pagrindinė gamybinė veikla vykdoma Myślenickos gatvėje 132 ir 132a. Šalia gamyklos yra firminė parduotuvė, į kurią nuoširdžiai kviečiame apsilankyti degustacijoms ir įsigyti šviežių dešrų bei mėsos.
Nyderlandai, Waddinxveen
Kokybiško mėsos, delikatesų, didžiojo žaliojo kiaušinio, Weber kepsninių ir susijusių produktų pardavimas. Beef Exclusief.....tai puikus pavyzdys, kaip hobis gali išaugti į didelį projektą. Virimas, kepsninės ir viskas, kas su tuo susiję, yra mūsų didžiausia aistra. Malonus vakaras su šeima ir draugais, geriausiai lauke, daro gyvenimą dar gražesnį? Ir būtent tai yra mūsų tikslas. Beef Exclusief...
Lietuva, Kaunas
Prancūzija, Emerainville
... preferencijas, kartu su kokybės ženklais. Mūsų įsipareigojimas yra demokratizuoti šiuos gastronominius produktus ir leisti jums būti vis kūrybiškesniems ir originalesniems savo asortimentuose bei pirkimuose, siekiant pasiūlyti jums dar neskelbtas individualizuotas pasiūlymus tarptautinėje rinkoje. VDC yra „Vie de Château“ inicialų sutrumpinimas, kuris siekia sukurti jums unikalią patirtį, leidžiančią atkurti Prancūziško gyvenimo meno jausmą.
Kroatija, Petrinja
... Gavrilović kaip vieną iš pagrindinių regiono ekonomikos variklių, neabejotiną pasaulinį lyderį ir tradicinių regioninių mėsos specialybių propaguotoją. Aistra kurti mėsos specialybes yra pagrindinė mūsų egzistavimo priežastis, aistra, tokia gili, kad tapo tradicija, egzistuojančia daugiau nei 300 metų. Mūsų misija yra sukurti išskirtinį skonį ir užtikrinti, kad mūsų vartotojai mėgautųsi unikaliomis Gavrilović malonumais.
Prancūzija, Revel
... pasidalinti autentiškais šeimos receptais per nepriklausomą gamybą 1986 metais. 1998 metais ši šeimos įmonė įgijo naują dimensiją ir investavo į ateitį: gamybos vieneto perkėlimas, siekiant susidoroti su gamybos augimu, į modernų vienetą, įsikūrusį obuolių veiklos zonoje Revel, suprojektuotą ir sukurtą laikantis Europos standartų reikalavimų. Šiandien Revelois produktų asortimentas papildytas kitomis vietovėmis: Gers ir Tarn ir Garonne, kurias kviečiame atrasti... Revelois: tai taip pat 9 technikų komanda ir 1.000.000 produktų / metus gamyba.
Prancūzija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE glaudžiai bendradarbiauja su maisto pramonės profesionalais, kad teiktų sprendimus jų maisto tiekimo veiklai ir aprūpintų juos foie gras. EURALIS GASTRONOMIE turi kelias prekių ženklų, priklausomai nuo ieškomų rinkų, tokių kaip ROUGIÉ, MONFORT ar JEAN STALAVEN. Mes esame specialistai ančių ir žąsų auginimo bei perdirbimo srityje.
Prancūzija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE yra įmonė, specializuojanti regioninių maisto produktų rankų darbo gamyboje. DROSERA GOURMANDE gamina daugybę produktų iš ančių, tokių kaip foie gras, foie gras blokai, foie gras putos, vištienos skrandžiai, konservai, ančių krūtinėlės ir kt. Įmonė taip pat siūlo tripoux, dešreles, paštetus, fritonus, kasuletus, galantines, užkandžių terrinas ir žvėrienos terrinas.
Aukšta mėsos kokybė mums yra savaime suprantama. GEZER mėsos gamykla turi moderniausią įrangą Europos standartus atitinkančioje ir sertifikuotoje mėsos gamykloje Vokietijoje.
Vokietija, Haigerloch
Gamyba: Mėsos ir dešrų produktai, konservai, patogūs produktai, paruošti patiekalai, šaldyti produktai, ekologiški produktai, hot action food. Paslaugos: Sutartinė pakavimas, sutartinė skerdiena, maitinimo paslauga.
Portugalija, Trancoso
CASA DA PRISCA tradicija, meistriškumas ir produktų reputacija yra meilės gastronomijai ir žemės gėrybėms rezultatas, įsišaknijęs mūsų šeimoje nuo 1917 metų. Be puikių tradicinės portugalų mėsos gaminių, nacionaliniam ir tarptautiniam rinkoms pristatome gastronominių relikvijų ir puikių gurmaniškų skonių rinkinį, transformuodami geriausias vaisius ir daržoves į nuostabius skonio alchemijas. Mūsų...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play