Prancūzija, Castelnaudary
...Mėgaukitės dviese šiuo skaniu kiaulienos filė su Maroko čiobreliais ir dviem garstyčiomis, įkvėptu geriausių brasserie. Kruopščiai paruošta iš Prancūzijos kilmės kiaulienos, ši receptūra yra be dažiklių, be dirbtinių aromatų ir be konservantų.
Prancūzija, Les Pavillons-Sous-Bois
Prancūzija, BRIE
... – tai sukurti produktą, kuris sugebės perteikti dalį Maroko kulinarinio pasaulio. Rytietiškas padažas pageidautina apima ingredientus, kurie ypač atspindi Maroko virtuvę, tokius kaip prieskonių mišinys Ras El Hanout, saldus pipiras ar net šafranas, alyvuogių aliejus. Rytietiško padažo receptas ir sudėtis priklauso nuo ketinimo, kurį į jį dedame.
Italija, Sassello
...Harissa pasta yra pipirų, kalendros, čili, alyvuogių aliejaus ir česnako mišinys. Šis aštrus prieskonis gali būti naudojamas praturtinti pomidorų pagrindu pagamintus padažus ir puikiai tinka daugeliui Maroko įkvėptų patiekalų. Harissa padažas turi gražų blizgesį ir gerą gylį. Puiki turtinga tekstūra, lygi ir tvirta tekstūra su geru sukibimu. Skoniai yra labai gerai subalansuoti, su tinkamu...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play