...Nauda: kalendros sėklos turi šiltą skonį, kažką tarp šalavijo ir citrusinių vaisių. Kalendra yra tiek prieskonis, tiek žolelė (naudojamos tiek sėklos, tiek lapai). Kalendros sėklos yra mangano, geležies, magnio ir skaidulų šaltinis. Sakoma, kad jos padeda geresnei virškinimui, detoksikacijai ir bendrai imuninės sistemos stimuliacijai. Naudojimas: arbatos ruošimui: įpilkite 2 arbatinius...
...kad suteiktų citrusinį skonį. Kalendros sėklos taip pat yra vienas iš pagrindinių botanikos ingredientų, naudojamų džino skoniui! Visos sėklos taip pat gali būti naudojamos marinatams ir sūdymui, kad pridėtų citrusinį, aštrų elementą. Malti, prieskoniai paprastai naudojami kariuose ir kepiniuose – po to, kai jie buvo paskrudinti ir sumalti, kad suminkštėtų prieskoniai. Malta kalendra yra prieskonis Garam Masala, naudojamas gausiais kiekiais kartu su kmynais ir kitais regioniniais prieskoniais.
Produkto grupė: Prieskoniai ir žolelės
Kategorija: Prieskonis
Tipas: Visa
Pobūdis: Natūralus...
...Bite yra natūralus užkandis, pagamintas iš riešutų, turtingų uogų, vaisių ir supermaisto. Kiekvienoje juostelėje yra iki 15% daržovių žirnių baltymų.
Žirnių baltymai turi didžiausią kiekį daržovių baltymų, kurie lengvai virškinami organizme.
INGREDIENTAI: datulių pasta (40%), džiovinti obuoliai (16%), lazdyno riešutai (12%), migdolai (12%), saulėgrąžų sėklos, žirnių baltymai, džiovinti figos, razinos, maistinės skaidulos, malti cinamonai (0.1%), natūralus obuolių aromatas.
Baltymai 5.3 g: Riebalai 7.6 g
Angliavandeniai 21.7 g: Svoris 45 g...