Slovėnija, Krmelj
...Maži žiediniai makaronai yra malonūs trumpi vamzdiniai makaronai su atvirais galais. Pagaminti durum kviečių miltų, šie makaronų žiedai turi tvirtą tekstūrą, kuri gerai išlaiko formą įvairiuose patiekaluose. Išskirtinai juos daro ryškios spalvos, gautos burokėlių, šveicariškų mangoldų ir ciberžolės, suteikiančios vizualinį patrauklumą jūsų kulinariniams kūriniams. Šie maži žiedai yra...
Jungtinė Karalystė, London
... aukščiausios, pirmos ir antros klasės. Grupė B: pagaminta minkštų stiklo kviečių miltų aukščiausios ir pirmos klasės. Grupė C: pagaminta kviečių kepimo miltų aukščiausios ir pirmos klasės. Kietųjų kviečių veislės turi didesnį glitimo kiekį ir mažesnį krakmolo kiekį nei minkštos. jų pagaminti makaronai turi mažesnį glikemijos indeksą. Makaronų paruošimo laipsnis gali skirtis priklausomai nuo jų tipo ir vietinių tradicijų. #pasta #spaghetti #macaroni #vermicelli #flour...
Jungtinė Karalystė, London
...www.obamakarnar.com Spagečiai Miežiai Rigatonai Mažos karoliukai Rotini Čarlstonas Alkūnės Didelės karoliukai Nudelių Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Didelis fusili Didelės alkūnės Penne Rigate Didelės kiautai Sedani Rigati Farfalle Kuskusas Mažos kiautai Lumache Liche Karūna Ratai Žvaigždės Adatos Bucatini Greiti penne makaronai Greiti fusili makaronai Trijų spalvų Viso grūdo makaronai Viso grūdo makaronai Miežiai Instantinė mielė Rafinuotas saulėgrąžų aliejus www.obamakarnar.com...
Belgija, Anderlecht
...Visiškai pagaminta nerūdijančio plieno. esmės ji leidžia minkyti tešlą (talpa: 3 kg miltų), taip pat automatiškai gaminti "kietųjų kviečių" makaronus (gamyba 8/10 kg/h). Peilis automatiškai trumpų arba ilgų makaronų pjovimui. Standartinių greičių reguliavimo įrenginys. Pridedama 4 formelės: Nr. 7 (1,5 mm) tagliolini, Nr. 28 (6 mm) tagliatelle, Nr. 89 (10 mm) makaronai, spoglia 2x85 mm...
Vokietija, Hamburg
...Pasimėgaukite nuostabiu Italijos skoniu su Barilla Bavette 013, makaronų šedevru, kuris sužavi pojūčius. Šie išskirtiniai ilgi, plokšti makaronai gaminami su precizika ir aistra, spinduliuojantys elegancijos ir autentiškumo, primenančio idiliškas kraštovaizdžius ir turtingą Italijos kulinarinį paveldą. Kiekvienas Bavette 013 siūlas gaminamas geriausio kietųjų kviečių smulkinto miltų ir turi...
Vokietija, Neumagen-Dhron
...Vynuogių sėklų makaronai kietųjų kviečių semolinos ir Vitis vynuogių sėklų miltų yra veganiškas natūralus produktas, tamsios spalvos ir sodraus, aštraus skonio. Galima įsigyti kaip spageti arba penne. Mūsų skanūs vynuogių sėklų makaronai gaminami kietųjų kviečių semolinos ir mūsų aukštos kokybės vynuogių sėklų miltų. Receptūroje galime pridėti tik nedidelį kiekį vynuogių sėklų miltų, kad...
Italija, Villafranca
...Pennette Trafilate Aistra ir tradicija yra mūsų didelio sėkmės ingredientai, kurie suteikia gyvybę autentiškoms Campanijos specialybėms, regionui, garsėjančiam savo gastronomine kultūra ir malonumu ragauti šviežią, rankų darbo makaroną, pagamintą su visa senovės tradicija. Trafilavimo procesas apima tešlos, sudarytos kietųjų kviečių miltų ir vandens, praleidimą per presavimą (ekstruziją) per...
Prancūzija, Paris
...Raudonosios tagliatelle, pagamintos ekologiškų kietųjų kviečių miltų, ekologiškų pomidorų miltų ir ekologiškų burokėlių miltų. Žaliosios tagliatelle, pagamintos ekologiškų kietųjų kviečių miltų ir ekologiškų špinatų miltų. Baltosios tagliatelle, pagamintos ekologiškų kietųjų kviečių miltų. Sudėtyje yra glitimo ir gali būti pėdsakų kiaušinių ir sojos. Vidutinė maistinė vertė 100 g sausų...
Italija, Sammichele Di Bari
...Pastificio Di Bari Tarall'oro įkurtas 1982 metais; 2014 metais atnaujino kepinių linijas su svarbiais naujovėmis, neprarandant savo pagrindinės veiklos - rankų darbo makaronų. Tarall’Oro makaronai, apie 100 prekių 10 skirtingų skonių, pagaminti tik aukščiausios kokybės kietųjų kviečių miltų, yra formuojami bronzinėmis formomis ir gaunami lėtai džiovinant žemoje temperatūroje, kas leidžia gauti...
Italija, Santa Maria La Carità
Sauso makaronų gamyba: naudojamas gamybos metodas yra švelnus ir esmės susideda 4 skirtingų etapų: Minkyjimo etapas: naudojame tik 100% itališkas kietųjų kviečių miltus, turinčius didelį baltymų kiekį. Kiekvienam makaronų tipui reikalingas tinkamas miltų ir vandens mišinys. Šaltas tešlos minkyjimas (ne aukštesnėje kaip 35°C temperatūroje) neleidžia „terminiam denatūravimui“ gliuteno...
Italija, Medicina
Ekologiško ir įprasto kuskuso gamintojai, gaminami rafinuotų arba viso grūdo miltų grūdų (kietųjų kviečių, kukurūzų, ryžių, grikių, kamuto, speltos, miežių, sorų) ir ankštinių augalų miltų (pupelių ir lęšių), taip pat kvinojos, vieno ar kelių ingredientų receptuose. Esame sertifikuoti ekologiški gamintojai pagal CCPB instituciją, taip pat turime BRC ir IFS sertifikatus, išduotus TÜV. Pakuotės: 1 tonos dideli maišai, popieriniai maišai po 20 ir 5 kg, arba celofaniniai maišai po 250 g, 500 g, 1 kg - pagal užsakymą, taip pat su Kliento pateikta etikete.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play