Prancūzija, Collégien
SPSI yra Prancūzijos dizaineris ir gamintojas, specializuojantis kepyklų ir konditerijos įrangoje, žinomas dėl savo novatoriškų mašinų, įskaitant dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes ir vibracines stalas. Sukurtos ir surinktos Prancūzijoje, jos turi Origine France Garantie ženklą, kuris užtikrina kokybę ir amatininkų meistriškumą. Įmonė siekia palengvinti amatininkų pasikartojančias užduotis, ...
Rumunija, Suceava
... - Pritaikoma: 650cc/20,5Oz Alyvos nepraleidžiantis - Doner/ Prancūziškų bulvyčių popieriaus dėžutė ØB:95 T:89x87 H:95 Talpa- 645cc/21,8 Oz - Pritaikoma: 645cc/21,8 Oz Alyvos nepraleidžiantis - Popieriaus makaronų dėžutė ØB:120 T:111x111 H:72 Talpa- 760cc/25,6 Oz - Pritaikoma: 760cc/25,6 Oz Alyvos nepraleidžiantis - Popieriaus SHAWARMA DĖŽUTĖ ØB:120 T:111x111 H:72 Talpa- 783cc/25,6 Oz - Pritaikoma...
Italija, SALZANO
...Profesionalios makaronų gamybos mašinos naudojimas yra prieinamas visiems, ji viską daro pati; tereikia įdėti ingredientus ir per kelias minutes makaronai bus paruošti pageidaujamais tipais ir formatais. Po to, kai į talpą supilamos kiaušiniai, miltai ir vanduo, mašina automatiškai minko apie 5 minutes, tada prasideda formavimas. Ši mašina jau yra daugelyje restoranų, užkandinių, maisto...
Vokietija, München
...Mūsų pagal ekologinius standartus gaminami makaronai nėra grynai pramoninis produktas, o yra gaminami su didžiausia atsakomybe makaronų manufaktūroje, naudojant amatininkų įgūdžius. Dėl šios išteklius tausojančios gamybos garantuojame jums unikalų skonio patyrimą. Siekdami kuo labiau apsaugoti aplinką ir produktą, atsisakome plastiko turinčių pakuočių (pvz., permatomų langelių) ir vietoj to...
Italija, Messina
...Tai ne paprasta pistacijų makaronų rūšis, o tradicija, gimusi iš Sicilijos kietųjų kviečių ir palankių aplinkos sąlygų. Natūralus, lėtas džiovinimas suteikia jiems neprilygstamą skonį ir aromatą. Amatininkų gamyba užtikrina autentiškumą, bronzinis formavimas garantuoja puikų virimo laikymą ir „sulaikymą“ padažuose. Tik Sicilijos kviečiai ir aukštos kokybės pistacijos, kad gautume unikalų ir atpažįstamą skonį, visada. Įvairūs formatai: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Santa Maria La Carità
... temperatūroje, kad „nenatūralintų“ baltymų ir angliavandenių, ir nuo 12 iki 36 valandų, priklausomai nuo gaminamo makaronų tipo. Šviežių makaronų gamyba: kiekvienas produktas gaminamas iš kruopščiai PASIRINKTŲ ŽALIAVŲ ir kategoriškai atsisakoma konservantų ar priedų naudojimo. Kokybiška tešla. Tai yra tikslas, kurio siekiame kiekviename gamybos cikle. Pasirinktos šviežios kiaušiniai, 100% iš Italijos laukų gauti aukšto baltymų kiekio miltai, lėtas ir homogeniškas tešlos minkyjimas, nuolatinis ir laipsniškas bronzinis formavimas – tai mūsų paslaptys.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play