Turkija, Gaziantep
Didelių žemės ūkio gamybų naujausių technologijų sprendimų pirmasis adresas yra PARSMEGA. Mūsų specializuota tyrimų ir plėtros departamentas pirmauja naujovėse, susijusiose su grūdų saugyklomis, grūdų džiovintuvais, malūnais, malimo sistemomis, makaronų gamybos mašinomis ir pramoniniais aušinimo sistemomis. Kaip PARSMEGA šeimos gyvybiškai svarbi dalis, mes teikiame pirmenybę neprilygstamai klientų...
Prancūzija, Soreze
TOM PRESS siūlo profesionalams visą įrangą maisto konservavimui, perdirbimui ir kulinarijai: Nr. 1 namų gaminimo entuziastams. TOM PRESS kuria ir platina daugiau nei 5 000 įrangos ir produktų, skirtų konservavimui, kulinarijai ir maisto perdirbimui. Su šia įranga galite gaminti ir perdirbti vaisius ir daržoves, mėsą ir žuvį, pieno produktus, grūdus ir patys gaminti savo dešras, sultis, vynus ir s...
Italija, Messina
...Tai ne paprasta pistacijų makaronų rūšis, o tradicija, gimusi iš Sicilijos kietųjų kviečių ir palankių aplinkos sąlygų. Natūralus, lėtas džiovinimas suteikia jiems neprilygstamą skonį ir aromatą. Amatininkų gamyba užtikrina autentiškumą, bronzinis formavimas garantuoja puikų virimo laikymą ir „sulaikymą“ padažuose. Tik Sicilijos kviečiai ir aukštos kokybės pistacijos, kad gautume unikalų ir atpažįstamą skonį, visada. Įvairūs formatai: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Montecorvino Rovella
... gaminami įvairūs formatai, visi ištraukti bronziniais formomis. Džiovinimas, beveik natūralus, vyksta 30/40°C temperatūroje nuo 8 iki 24 valandų, kad makaronai išlaikytų visą savo skonį. Taigi, metodai yra visiškai amatiniai, tačiau neatsiejamas ir modernių technologijų indėlis, leidžiantis, be kita ko, garų pasterizaciją, greitą šviežių produktų pakavimą modifikuotoje atmosferoje ir galutinio produkto sterilizavimą. Gamyba siekia 1.200 kilogramų per dieną.
... naujos idėjos: tai yra mūsų gerovės maisto paslaptis. Mus išskiria ir apibūdina rinkoje FUNKCIONALI LINIJOS, speciali makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos, praturtintos Andų-Amazonės augalų ekstraktais, turinčiais vertingų maistinių savybių. Be to, pilno grūdo makaronai gaminami iš pilno grūdo kietųjų kviečių semolinos, kuri turi malimo diagramą, sukurtą bendradarbiaujant su...
Italija, Castellammare Del Golfo
... senovines technikas: lėtas tešlos minkymas, bronziniai formeliai, rankinis ištempimas ant rėmų ir žema temperatūra džiovinimas (maksimaliai 45° C, džiovinimas iki 36 valandų), ištikimi makaronų gamybos tradicijai, tinkamoje ir visus reikalavimus atitinkančioje aplinkoje. Grūdai, kuriuos pasirenkame savo makaronams, daugiausia auginami ir apdorojami Sicilijoje. Nuo pat mūsų įkūrimo mes orientavomės į...
Italija, Rocca San Felice
... tradiciją didžiulę.“ Istorinės mašinos su moderniu technologiniu indėliu sujungimas buvo esminis žingsnis žvelgiant į naujas ribas, tolimus horizontus, ambicijas tų, kurie tiki puikumu ir autentišku skoniu. Šiandien mašinų yra dvi: viena ilgiems makaronams, kita trumpiems. Bronziniai formeliai ir ilgas, švelnus džiovinimas žemoje temperatūroje pasakoja Antica Maccheroneria istoriją.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play