Belgija, Liege
...Minint 35-ąsias Shin Ramyun metines, Nongshim išleido Shin Ramyun Stir Fry makaronus - aštrius makaronus be sultinio. Lygūs, tvirti ir kramtomi makaronai, kuriuos visi mėgsta, su specialiu prieskonių aliejumi, kuris suteikia intensyvų, turtingą skonį, kuris nustebina! Jis turi saldų ir aštrų skonį su šitake grybais ir žuvies pyragėliais, pažymėtais Shin logotipu. 130:gramai...
Jungtinė Karalystė, Polegate
...Be priežiūros ritininiai guoliai su ilgesniu tarnavimo laiku. Turmocomp HD 150 yra tepalų koncepcija, leidžianti efektyviai tepti ritininius guolius net ir sudėtingomis eksploatavimo sąlygomis. Tepimo junginys yra molekulinių polimerų ir sintetinių bazinių aliejų sudėtis. Maisto pramonėje naudojami H1 patvirtinti aliejai. Vėlesnis terminis apdorojimas sukietina junginį į tvirtą, atvirą porėtą...
Austrija, Wien
...todėl aliejus yra universalus – tiek maisto apdorojimui, tiek kepimui ar troškinimui. Su mūsų „Abfüllservice“ paslaugomis, skirtomis nuosavoms prekėms, siūlome galimybę individualiai ženklinti saulėgrąžų aliejų ir pritaikyti jį jūsų tikslinėms grupėms. Mūsų lankstus pasiūlymas apima įvairias pakuočių dydžių galimybes, tokias kaip 5L, 10L ir 20L kanistrai, taip pat IBC konteineriai didmeniniams pirkėjams. Garantijuojame profesionalų užpildymą ir patikimą pristatymą, kad galėtumėte sėkmingai įsitvirtinti su savo nuosava prekių ženklu.
Vokietija, Worms
... užtikrina, kad apdorojimas būtų kuo švelnesnis ir garantuoja nuolatinį aukštą kokybės standartą. MŪSŲ USP Gamindami GreenCaps2in1 / 3in1, mes sujungiame kelis užpildymo procesus vienoje mašinoje. Į kapsules užpildome granules, tabletes arba miltelius. Kapsulė vėliau užpildoma aliejumi ir sujungiama. Banderolės proceso metu kapsulė tada sandariai uždaroma. Dėl įvairių kontrolės procesų ir novatoriško gamybos metodo pasiekiamas aukščiausias kokybės standartas.
... su ekstra vierginio alyvuogių aliejumi, rozmarinu ir svogūnu. Visi mūsų produktai yra veganiški, pasižymintys būdingu ir nepakartojamu skoniu, kurį lemia ypatingas apdorojimas ir specifinis Euganeo kalvų klimatas. Po 12 valandų natūralios fermentacijos tešla apdorojama su raugu ir atrinktais natūraliais ingredientais, o po tinkamo tešlos poilsio laiko, skanėstai yra rankomis apdorojami mūsų meistrų kepėjų po vieną.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play