Belgija, Beveren
Inge Schoonvliet šią veiklą pradėjo 1984 metais, dabar beveik prieš 30 metų. Neapdoroti sūriai ir skanūs liesi sūriai tapo specializacija, o kiekvieną savaitę Inge Schoonvliet brandina įvairių sūrių asortimentą. Ji taip pat nuolat ieško naujų sūrių ir pieno produktų; pageidautina iš mažų, vietinių gamintojų Belgijoje, Nyderlanduose, Prancūzijoje ir Anglijoje. Be sūrio, ji taip pat parduoda...
Prancūzija, Chablis
Olivier Tricon dirbo įvairiuose Prancūzijos vynuogynuose, kol 80-ųjų pradžioje tapo vyno prekiautoju. Jis matė, kaip jo pardavimai nuolat augo. Norėdamas prisitaikyti prie rinkos, jis tapo vyno prekiautoju, kuris brandina vynus: jis perka vynuoges iš Chablis vynininkų derliaus metu, o vėliau jas paverčia vynu savo rūsiuose. Tai leidžia jam užtikrinti nuolatinę savo vynų kokybę. Įrodymas šio...
Guffanti Formaggi nuo 1876 metų atrenka ir brandina geriausius Italijos ir Europos sūrius. Didžiausias dėmesys skiriamas kokybiškų amatininkų sūrių paieškai ir atrankai, o aistra kruopščiam brandinimui yra pagrindinės taisyklės, kurias Guffanti-Fiori šeima perduoda jau penkias kartas. Guffanti Formaggi siūlo daugiau nei du šimtus itališkų sūrių rūšių, įvairias dešimtis kitų šalių sūrių, kurie yra...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play