Italija, Orbassano
...Orkaitėje kepta lasagna yra kultinis klasikas ir vienas iš patiekalų, kuris garsina itališką virtuvę visame pasaulyje. Ši versija, pati žinomiausia iš visų, pagardinta tradiciniu bolonietišku mėsos padažu ir bešamelio padažu. Rustiško skonio lasagna, kaip ta, kuri gaminama itališkuose namuose, paruošta mėgautis ir reikalauja tik pašildymo.
Italija, Trento
... autentiškumą ir pateikia jį ant stalo. * sultinys paruoštas pagal instrukcijas: Ištirpinkite 1 Bauer mėsos kubelį 500 ml vandens ir virkite kelias minutes, kartais pamaišydami. Kubelį taip pat galima pridėti prie maisto (sriubų, troškinių, padažų, ragų, mėsos, žuvies, risotto, kiaušinių ir kt.) gaminimo metu, pageidaujamu kiekiu.
Prancūzija, Le Plessis Robinson
...karvė gyvena lygumose, kur maitinasi žole. Jos mėsos marmurumas pasižymi ekstremaliu švelnumu ir sultingumu. Tikra autentiškos amerikietiškos gyvulininkystės vizitinė kortelė, Black Angus veislė mėgstama šeimos, draugų ir visose šalies Steak House. Pasaulio Mėsa & Prancūzų Mėsos Tradicija, tai Grand Caractère filosofija, skirta produktų atrankai ir paruošimui. Partneriai ūkininkai laikosi griežtų Europos Sąjungos meistriškumo ir gyvūnų gerovės standartų, taip pat Grand Caractère reikalavimų.
Nyderlandai, Bv Nijkerk
...Angusų galvijų veislė turi kelis fizinius bruožus, kurie padeda gamintojams sutaupyti laiko ir pinigų. Jie natūraliai neturi ragų, o jų tamsiai pigmentuota oda sugeria saulės šviesą. … Jie žinomi dėl aukščiausių savybių, kurios gali turėti tikrą įtaką karvių bandos pelningumui, įskaitant veršiavimosi lengvumą, augimą ir mėsos kokybę.
Belgija, Fernelmont
...Vol-au-vent sterilizuotame inde. Tradiciška receptūra. Laikyti kambario temperatūroje. Kitos galimos receptūros: Al'Ragu padažas, Lježo mėsos kukuliai, itališki mėsos kukuliai.
...Skani ryžių kukulė su pomidorais, arancinas yra įdarytas ragù, paruoštas su skaniu mėsos troškiniu, pomidorų minkštimu, žirniais ir sūriu. Apvoliotą ir apibarstytą trupiniais, jis idealiai tinka greitam ir maistingam užkandžiui. Kodas: ACS/AR101 Didmeninė prekyba: 50 vnt. (10 kg) pakuotėje - 72 pakuotės ant paletės.
Italija, Orsogna
... gastronomijos produktus • Baltos padažai • Baltos padažai su trufeliais • Pomidorų padažai ir ragū • Aromatizuoti aliejai ir sviestai • Sluoksniuoti ir malti trufeliai • Sterilizuoti trufeliai mėsos ir sūrio gamintojams • Uogienės ir džemai • Dovanų/kaledinės pakuotės. NAUJA: Aromatizuotas druskos purškiklis -70% natrio. NAUJA: Trufelių perlai (kaviaras) Kruopščiai atrenkame savo žaliavas, gerbdami itališką...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play