Ispanija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Pikillo padažas su alyvuogių aliejumi, pagamintas iš įvairių augalinių ingredientų, tokių kaip pipirai ir juodieji pupelės, supakuotas fizinių procesų būdu, suteikia pikillui malonią tekstūrą ir juodųjų pupelių kvapą bei skonį, todėl jis puikiai tinka tiesioginiam vartojimui ant duonos riekelių arba makaronų patiekaluose, raudonos mėsos patiekaluose,... tai daro jį labai skaniu.
Ispanija, Malaga
Prancūzija, Avançon
...Medaus ir estragono garstyčios yra puikus prieskonis, kuris sujungia medaus saldumą su unikaliu estragono skoniu. Ši tobula mišinio derinys yra idealus, norint pagerinti jūsų patiekalus, nesvarbu, ar tai būtų padažas, marinatui ar mėsos priedui. Su 250g grynuoju svoriu, šios garstyčios sukurtos patenkinti net ir išrankiausių skonių poreikius. Jos subtilus skonis ir kreminė tekstūra daro jas nepakeičiamu pasirinkimu rafinuotos virtuvės mėgėjams. Nesvarbu, ar esate profesionalus šefas, ar mėgėjas virtuvėje, šios garstyčios suteiks originalumo jūsų receptams.
Vokietija, Dissen
...Grybai - Supermaistas su Ateitimi Grybai - skanus ir sveikas ingredientas, kurį galima naudoti kuriant įvairius įdomius skonius maisto pramonei. Štai keletas idėjų užkandžių, mėsos ir pieno pramonėms.
Vokietija, Bad Bramstedt
...Mūsų karis padažas yra egzotiškai prieskoniuotas padažas. Jis sujungia indų prieskonius su Europos kulinarine tradicija. Yra įvairių karis padažo paruošimo būdų, tačiau tipiškas prieskonis visada yra karis mišinys, kuris suteikia jam geltoną spalvą. Karis padažas puikiai tinka keptam žuvies ir mėsos patiekalams, tokiems kaip filė, veršienos ar kiaulienos šniceliai, taip pat paukštienai...
Vengrija, Budapest
... metus, todėl yra patikimas pasirinkimas tiek šefams, tiek namų virėjams. Be kulinarinių naudojimo, sage lapai suteikia mėsos skonį vegetariškiems patiekalams, todėl jie yra vertingas ingredientas augalinės kilmės gaminime. Italijoje sage dažnai smulkiai pjaustomas ir maišomas su ištirpintu sviestu, kad būtų sukurtas skanus padažas makaronams ar gnocchi. Artimuosiuose Rytuose jis naudojamas, kad...
Italija, Imperia
...Pate Rosso – Skani padažas, pagamintas iš džiovintų pomidorų. Šiek tiek aštrus dėl pridėto šiek tiek čili pipiro ir česnako, tinkamas įvairiems gastronominiams paruošimams. Produkto etiketė Prisegtuose failuose rasite etiketę su maistinėmis vertėmis ir kita informacija apie produktą. Pora Puikiai tinka mėsos pagrindiniams patiekalams pagardinti, idealus makaronams, puikus paprastiems krostiniams ir brusketoms. Laikymo būdas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C). Vartoti per 3 dienas. Kodas: PR 180...
Prancūzija, Le Lauzet Ubaye
...Viduržemio jūros regiono aromatinis augalas, kartais vadinamas Pèbre d’ail arba Pèbre d’Ase, kas provansališkai reiškia „Asilo pipirai“. Jo lapai nuo senovės naudojami kaip prieskonis, kad pagerintų mėsos, padažų ir daržovių skonį, taip pat kaip pagalba virškinimui, siekiant išvengti pilvo pūtimo po valgio. Anksčiau Sarriette buvo laikoma magišku afrodiziaku.
Prancūzija, Castelnaudary
Turėdama vietinį pagrindą pietų Prancūzijoje, Grupė Rivière jau 3 kartas kuria ir rengia skanius bei novatoriškus paruoštus patiekalus, remdamasi tradiciniais prancūziškais receptais. Jos receptai, sukurti iš natūralių ingredientų, yra be dažiklių, be konservantų ir be dirbtinių aromatų. Per savo prekių ženklus Grupė Rivière parodo savo įsipareigojimą kokybei ir savo įsipareigojimą socialinei ats...
Nuo 2006 metų, Sempre Ghiotti sėkmingai veikia maisto tiekimo ir restoranų sektoriuje, siūlydama geriausias Sicilijos virtuvės receptus paruoštų patiekalų pavidalu, patogius kasdieniam naudojimui ir skanius kaip ką tik pagamintus. Mūsų paruošimai, pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, suteikia galimybę pateikti visą Viduržemio jūros autentiškumą vos keliais paprastais žingsniais. Dėka mūsų patogių...
...azijietiškiems salotoms, jūros gėrybėms, koldūnams, pavasario ir vasaros ritinėliams, mėsos kukuliams, tofu nuggetams, tortiljoms, traškučiams, šonkauliams, takams ir daugeliui kitų. Geriausiam skoniui ir kokybei rekomenduojame padažą patiekti kambario temperatūroje. Porcijavimas pagal poreikį, paruošta Paruošti patiekalai šaldyti Gastronomijos reikmenys Viešbučių sektorius Maisto paslaugos šaldyti maisto produktai didmenai Bendruomenės maitinimas Patogumas Gastronomijos specialybės...
Prancūzija, Bassens
...15% majonezo padažas stiklainyje yra itin lengva alternatyva, išlaikanti visą skonį ir kreminę tekstūrą, kurią tikitės iš kokybiškos majonezo. Ji puikiai tinka tiems, kurie nori sumažinti riebalų vartojimą, nesumažindami skonio. Prieinama keliomis dydžio variantais, ji tinka tiek privatiems asmenims, tiek profesionalams. Ši majonezas gaminamas iš kruopščiai atrinktų ingredientų, kad būtų...
... ir sveiką pastą. Puikiai tinka kaip dip daržovių lazdelėms arba kaip skanus ingredientas daugybėje patiekalų. Pasinerkite į rytietiškų skanėstų pasaulį su mūsų sezamų pasta (Tahina). Pagaminta iš gryno ir skrudinto sezamo, Tahina ne tik turtinga vitaminais, bet ir vertinga pagrindinė hummuso sudedamoji dalis bei delikati garnyro dalis mėsos, žuvies patiekalams ir salotoms. Tahinos universalumas taip pat pasireiškia kaip dip, padažas ar skanus sumuštinių užtepas.
Italija, MILANO
..."Develey" pomidorų kečupas, su savo klasikiniu pilnu ir švelniu skoniu, idealiai tinka mėsos patiekalams, hamburgeriams, bulvių traškučiams ir karštiems šunims. Tai aromatingiausia padažas, pagamintas iš pačių geriausių pomidorų, brandintų saulėje. O kas dar? Receptas yra paslaptis. Ingredientai: Pomidorų koncentratas (69%), gliukozės-fruktozės sirupas, distiliuotas actas, modifikuoti kukurūzų...
Belgija, Bruxelles
..."La Mayonnaise GALA" su kiaušiniais yra skanus kreminis padažas, kuris pagerina jūsų mėgstamų patiekalų skonį. Sudaryta iš 80 % rapsų aliejaus ir 7,5 % kiaušinio trynio, ši majonezo tekstūra yra kreminė, o skonis turtingas, puikiai papildantis salotas, sumuštinius ir mėsos patiekalus. Prieinama 250 ml, 500 ml ir 1000 ml formatuose, ji supakuota patogiuose kartonuose, kad būtų lengva laikyti ir...
Prancūzija, Gennevilliers
...Mūsų chutney yra saldžiarūgštė padažas, pagamintas iš vaisių arba daržovių, konservuotų actu. Priklausomai nuo skonio, jis vartojamas kaip mėsos priedas, desertas ant pyrago arba net tepiamas ant skrebučio. Su savo subtiliai vaisiniu skoniu, šis Malio mangų chutney siūlo pabrėžti saldžiarūgštį skonį jūsų patiekaluose, kad sėkmingai surengtumėte brunch'ą ar vasaros vakarienę.
...Maiski „boschampignonsaus“, ši klasikinė kreminė žiemos padažas su keptais miško grybais yra kupina skonio. Ji puikiai tinka prie keptos raudonos mėsos, traškiai keptos paukštienos, tačiau taip pat suteikia papildomą skonį jūsų žvėrienos patiekalams. Pagrindinėje nuotraukoje mes šį padažą papildėme mėlynuoju sūriu, tokiu kaip „Gorgonzola“ arba „Blauwe Achelse“, lazdyno riešutų gabaliukais ir rozmarino lapeliais. Ant antros nuotraukos matote keptą fazaną, bulvių rutuliukus, Maiski obuolius su spanguolėmis ir mūsų „boschampignonsaus“!
Martinika, Rivière-Pilote
...„Šunų“ padažas yra nepakeičiamas prieskonių mišinys kreolų antikinėje virtuvėje. Saldus padažas. Sudarytas iš svogūnų, petražolių, česnako, pipirų. „Šunų“ padažas puikiai tinka prie visų keptų žuvų patiekalų, omarų, vėžiagyvių, taip pat prie mėsos ir paukštienos.
...Tkemali yra nepakeičiama gruzinų virtuvės dalis. Šis padažas gaminamas iš virtų vyšnių slyvų ir įvairių prieskonių (pvz., kalendros, krapų, česnako). Pagrindiniam ingredientui gali būti naudojamos tiek prinokusios, tiek neprinokusios uogos, kas lemia raudoną arba žalią padažą. Tkemali dažnai patiekiamas kaip šaltas padažas prie bulvių ar mėsos patiekalų.
Ispanija, Sevilla
Didmeninis platintojas Andalūzijoje, prekiaujantis Los Reyunos empanadų diskais ir karamelizuotu pienu. Los Reyunos yra lyderė kepinių, konditerijos ir pyragėlių gamyboje, gaminanti produktus rankiniu būdu iš sveikų ingredientų. Tarp populiariausių jų produktų yra empanadų diskai, dar vadinami empanadų oblekomis. Šie empanadų dangteliai yra platinami šaldyti, uždaryti apsauginiu atmosferiniu pakuo...
... moderniems funkciniams sistemoms mėsos apdorojimo, HoReCa ir maisto paslaugų srityse, prekybai ir pramonei. Hela buvo įkurta 1905 metais. Šiandien mūsų komanda susideda iš daugiau nei 600 atsidavusių ir kvalifikuotų kolegų iš įvairių sričių. Su 10 vietų visame pasaulyje tiekiame daugiau nei 30 000 patenkintų klientų daugiau nei 70 šalių. Be mūsų standartinio produktų asortimento, taip pat kuriame produktus individualiai pagal klientų reikalavimus. E-Mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
...Teriyaki padažas jūsų išskirtiniam skoniui. Puikus derinys su mėsos produktais, žuvies produktais, kepsninėmis. Teriyaki gali būti naudojamas kaip marinatui kiaulienos ir jautienos kepsniams. Saldžiarūgštis skonis taip pat puikiai derės su virtomis ir keptomis bulvėmis. Teriyaki pagamintas Ukrainoje.
... tinkamais prieskonių aliejais. - Kario – Jackfruit derinamas su šiek tiek aštria, tiršta padažu. Puikiai tinka Lotao Wizard of Laos ryžiai. - Terijaki – Tamsus, aštrus terijaki padažas puikiai dera su tamsiu jackfruit minkštimu ir leidžia jackfruit atrodyti kaip tamsi, sodri jautiena. - NAUJA: Guliašas - Jauni jackfruit gabaliukai aštriame guliašo tipo padaže su pomidorais, svogūnais ir paprika. Produktas supakuotas į 200 gramų maišelius. Garantija geram tinkamumui ir geriausioms produkto savybėms.
Prancūzija, Grigny
...Skani kreminė padažas su rūkytomis šoninėmis ir grybais. Taip pat ideali padažas įvairiems mėsos patiekalams, tokiems kaip vištiena ar kiaulienos filė.
Italija, Orsogna
...Artimųjų Širdžių Padažas su Extra Virgin Alyvuogių Aliejumi. Atsargiai atrinktų žaliavų naudojimas. Labai universalus produktas, jis gali būti naudojamas makaronų patiekalams pagardinti, baltojo mėsos lydėjimui arba skaniems užkandžiams kurti.
Prancūzija, Castelnaudary
Le Coustelous didžiuojasi galėdamas pasiūlyti savo gastronominius produktus iš Pietvakarių, ypatingą dėmesį skirdamas garsiajam cassoulet iš Castelnaudary. Mes rūpinamės mūsų ingredientų kokybe ir dirbame su vietiniais gamintojais, kad galėtume jums pasiūlyti geriausia. Mes eksportuojame savo produktus į Europą, JAV ir Prancūziją, į delikatesų parduotuves, vynines ir specializuotas maisto prekių ...
Ispanija, Murcia
...Puikiai tinka prie keptų daržovių ir svogūnų, vadinamų Calçots. Romesco padažas gaminamas pagal tradicinį receptą, kuriame yra aliejaus, svogūnų, pomidorų, riešutų ir baltojo vyno acto. Tai 100% natūralus padažas. Jame nėra glitimo. Svoris: 0,140 gr...
Ispanija, Reus ( Tarragona )
...Būtina bet kuriai calçotada, kad būtų galima pamirkyti tradicinius calçots, taip pat puikiai tinka prie žuvies, mėsos ir daržovių patiekalų. Ištikima tradicinei receptūrai, Salsa Calçots Olivera d’Atenea gaminama iš pomidorų, skrudintų riešutų ir alyvuogių aliejaus, kuris suteikia skonio ir intensyvumo.
Portugalija, Tortosendo
...Mėgaukitės turtingu ir sūriu mūsų Extra meat dešros skoniu. Ši rūkyta dešra pagaminta iš aukštos kokybės kiaulienos mėsos ir riebalų, kruopščiai pagardinta prieskoniais. Rūkymo procesas suteikia gylio skoniui, todėl tai puikus pasirinkimas išrankiems skoniams. Mėgaukitės šiuo delikatesu kaip dalimi „charcuterie“ lentos arba kaip skaniu priedu prie savo mėgstamų patiekalų.
Prancūzija, Guérande
...Persai ir egiptiečiai prieš 2000 metų laikė šalotą šventu augalu. Tai svogūnų šeimos augalas, artimas svogūnui ir česnakui, dažnai naudojamas virtuvėje, smulkiai pjaustytas salotose ar padažuose, tokiuose kaip béarnaise arba baltojo sviesto padažas. Visas, troškintas ar konservuotas, jis puikiai tinka prie žuvies, mėsos ar foie gras. Idealiai tinka visiems jūsų receptams, kuriuose yra vyno, arba tiesiog pagardinti jūsų patiekalus. Puikiai tinka raudoniems padažams, mėsos gaminimui, garintoms bulvėms, patiekalams su pomidorais, senoviškiems sriuboms. SKU:SGE250...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play