...Vienas ar keli mėsosgabalai dedami į tinkamą formos vamzdį.
Revolveris sukasi į porcijavimo poziciją, atitinkamas stūmoklis įsiskverbia į formos vamzdį.
Produktas optimaliai formuojamas ir matuojamas išilgai.
Dabar galima porcijuoti be atliekų arba su minimaliu atkarpu.
Pavaros ir sustojimo plokštė nustato griežinių storį pagal tikslinį svorį.
GMS nuolat pjauna be nuolatinio paleidimo...
...Lankstus apdorojimas: Ypač lanksti mašinų programa apkarpymui ir skaidymui pramoniniam naudojimui. Apskritų peilių padėtį ir skaičių galima nustatyti individualiai skaidytuvui. Kintamai reguliuojamas pjovimo plotis taip pat leidžia apkarpytuvą naudoti kaip juostų pjovimo įrenginį.
Privalumai
- Skaidymo centriniai gabalai
- Kintamas pjovimo plotis
- Padalintas išmetimo diržas
- Modernus higienos dizainas
Variklio galia (kW): 1,1
Pjovimo plotis (mm): 560
Pjovimo storis (mm): 500
Aukštis (mm): 1240
Plotis (mm): 1146
Ilgis (mm): 2100
Svoris (kg): 500
Energijos tiekimas (V/Hz/A): 400/50/16...
MVO Distribution, visų rūšių mėsos prekybininkas nuo 2002 metų, siūlo labai konkurencingas kainas, kiaulienos / jautienos / paukštienos / veršienos / žvėrienos / avienos / ėrienos / antienos / žąsienos / šerno / elnio / asilo mėsai ...
Mes tiesiogiai derimės su mūsų partneriais skerdyklomis ir mėsos pjaustytojais, esančiais Prancūzijoje ir ES, dėl ypač konkurencingų kainų, kad suteiktume jums mak...
Iberijos kumpiai ir dešros.
Mūsų iberijos produktai atspindi aplinką, kurioje jie auginami: dehesa, gamtos dovana, kurioje mūsų pavyzdžiai auga ir vystosi, kad pasiūlytų geriausius iberijos produktus.
„Castro y González“ prioritetas yra šios gyvybės šaltinio priežiūra ir tvarus vystymasis, ir mes suprantame, kad kiekvienas mūsų dehesos upelis, ąžuolas, kamštinis ąžuolas, lygumos ir šaltiniai yra ...
...Ištemptas ir elegantiškas plonos kanos gabalas. Jis pasižymi ryškia spalva, švelniu skoniu, nepaprastu kvapu ir dryžuota riebalų struktūra. Rankomis gaminami gabalai, mažai druskos ir su brandinimu nuo 20 iki 24 mėnesių.
Ingredientai: Iberijos pečių mėsos, druska
Paskirstymo ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei supakuota vakuume, temperatūra turi būti žemesnė nei 5ºC. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC.
Ingredientai: Iberijos pečių mėsos, druska...
...Iš jaunų galvijų iš Vokietijos
Iš šviežiai supjaustytos mėsos
Kaklas taip pat vadinamas liežuvio gabalu
Universalus naudojimas - nuo kepimo iki guliašo
Geriausia kokybė, vakuume supakuota...
...Daugiau įvairovės steakų ir grilio bufete. Steakai, maltinė mėsa, paukštiena, žuvis - Hela Porterhouse, 450g
Trumpai kepami mėsosgabalai, steakai, bet kokios rūšies grilio mėsa, maltinės mėsos gaminiai, paukštiena, žuvis.
Be deklaruojamų priedų meniu (pagal §9 ZZulV).
Hela. Mes esame jūsų kompetentingas partneris skoniui ir moderniems funkciniams sistemoms mėsos apdorojimui, HoReCa ir maisto...
...Tai yra genetiškai turtingi egzemplioriai, kurių kilmė yra iš Viduržemio jūros subtipų Sus Scrofa Mediterraneus, natūraliai gyvenančių garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje.
Taikomi apdorojimai
Iberijos Brisa, visi dešrų gabalai pereina šiuos apdorojimus: malimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas.
Dešrų nauda
Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio.
Energijos vertė: 423Kcal / 1752KJ
Riebalai: 35.4 g
Sočiųjų riebalų: 10.1 g
Angliavandeniai: 1.2 g
Cukrus: 1.2 g
Baltymai: 26 g
Druska: 3.3 g...
...sultingi mėsosgabalai, tvari žvejyba, turtingas Omega-3 riebalų rūgštimis - Geriausia iš jūros žvejybos su švelnia ir glotnia tekstūra. Dėl tvarių metodų mūsų žuvis taip pat yra MSC sertifikuota ir apdorota šeimos įmonės Ispanijoje.
Vilgain baltosios tuno filė siūlo didelį baltymų kiekį ir yra turtinga Omega-3 riebalų rūgštimis.
Puikiai tinka kaip garnyras, salotose ir kaip pagrindinis patiekalas.
...Šis sultingas mėsos gabalas pagamintas iš šviežių vištienos filė, taigi tai nėra spausta ar sumaišyta vištiena, o šviežia, natūrali mėsa. Šie gabalai pjaustomi iš vidinės dalies skanios ir sultingos Maïski vištienos filė. Po to šie filė gabalai apvoliojami Maïski skaniame ir traškiame apvalkale, kuris pagamintas iš atrinktų kukurūzų dribsnių. Recepto pasiūlymas: Maïski geltona kuskus, apelsinų...
FISAN yra šeimos verslas su ilga istorija (įkurtas 1920 m., šimtmečio įmonė), specializuojantis rankinėje produkcijoje, gaminant žvaigždinį produktą iš Ispanijos gastronomijos – Iberico Bellota kumpį. Taip pat gaminame daugybę kitų produktų iš Iberico kiaulienos, tokių kaip Embutidos (Chorizo, Lomo..) ir šaldyti mėsosgabalai (Pluma, Secreto, Presa...). Siūlome kelis formatus, kad pritaikytume...
... požiūris nesibaigia vienoje rinkoje. Mes turime ambiciją plačiai taikyti savo profesionalumą ir teikti klientams daugiau nei vieną produktų tipą.
Mes domimės perkančiais perteklių, trumpai galiojančius produktus, B klasės produktus, neteisingai supjaustytus gaminius, pabaigos gaminius iš pjaustymo gamybos.
Mes parduodame šviežius ir šaldytus mėsos produktus. Tokius kaip pjaustymai, dideli gabalai ir skerdienos.
... mūsų maisto tipai turi didelį gyvūninės ir atrinktos mėsos kiekį. Aukšta kokybė. Mūsų maistui naudojame tik geriausią mėsą. Fileto gabalai, tinkami net žmonių vartojimui. Nenaudojame nereikalingų priedų. Nėra dirbtinių spalvų ir skonių. Veterinarų patikrintas. Nuolat kontroliuojama sudėtis ir kokybė. NĖRA MASINIO GYVULIŲ AUGINIMO - Mūsų mėsa gaunama tik iš atrinktų tiekėjų, kurie garantuoja laisvą...
Maža TPE, esanti Fontanes, Prancūzijos pietvakariuose, mes gaminame mėsos produktus, pagamintus iš ančių ir kiaulių iš pietvakarių, esame foie gras konservai, kuriuos valdo meistras Michel Monteil. Dirbame su aukštos kokybės produktais (geriausi raudonos etiketės kiaulienos gabalai, juodieji trumai iš Périgord, Sichuan pipirai, Guérande druska, taip pat AOP ir AOC produktai sūriui ir Cahors vynui...
Mes pjaustome visus galvijus, bulius, veršelius ir avinėlius į pageidaujamas dalis. Mes tiekiame visoje Europoje gamybos įmonėms ir restoranams. Mes gaminame savo prekės ženklą - Kebap Lorenz. Mūsų stipriausi produktai yra jautienos filė, kepta jautiena, klubinė kepsnys, veršienos filė, veršienos nugarinė, jautienos ir veršienos dalys, riebalai, mėsosgabalai, bulių ir veršelių priekinių ketvirčių dalys, pečių, kaklo, peties.