Prancūzija, Bertrimoutier
...Prancūzų įmonė, specializuojanti kalakutų auginime Vogezų kalnuose. Jau beveik 50 metų ši šeimos įmonė orientuojasi į gyvūnų gerovę ir kokybę. Kalakutai gimsta, auginami, skerdžiami ir apdorojami vietoje. Mes naudojame vietinį augalinį maistą. Mūsų žinios apima tiek gyvūnų atranką, tiek geras veisimo sąlygas. Mes parduodame visus savo šviežius/saldytus produktus Prancūzijoje, Europoje ir už jos ribų.
Ispanija, JAÉN
...„Jamón Selección“ mes jau daugelį metų skiriame vienam tikslui: pasiūlyti savo klientams geriausius iberijos kumpio produktus, kruopščiai ir su aistra atrinktus. Mes dirbome kartu su prestižiškiausiomis prekės ženklais ir garsiausiais gamintojais visoje Ispanijoje, dalindamiesi bendra misija: išsaugoti autentiškumą ir neprilygstamą iberijos kumpio skonį. Šiandien, po metų patirties, žinių ir gilaus meilės šiam delikatesui, didžiuojamės galėdami pristatyti savo pačių asortimentą: Mūsų Speciali Atranka.
Atitinkantys produktai
Unikali Iberijos patirtis.
Jamón Selección
Portugalija, Vila Nova De Poiares
... mėsos šviežumą ir kokybę. FRESBEIRA šūkis yra tiekti kokybišką mėsą su maksimaliu šviežumu, remiantis griežta kriterijų atranka, pradedant nuo tiekėjų, turinčių aukščiausią kokybę, pasirinkimo, ir tęsiant griežtais mėsos perdirbimo procesais, visada laikantis aukščiausių higienos, reikalavimų ir maisto kokybės standartų.
Italija, Airola
... ženklas atspindi kulinarinę puikybę, siūlydamas geriausias itališkas mėsas per Cillo Tiekimo ir Atrankos Grandinę, taip pat aukštos kokybės tarptautinę atranką. Tradiciniai mėsos gaminiai ir pjaustyti produktai yra gaminami su aistra ir pirmos klasės ingredientais, tokiais kaip apdovanotas Marchigianotto. Šios gastronominės puikybės sujungia Sabatino šveicarišką tradiciją su itališka virtuve ir atrinktų ingredientų kokybe. apdovanojimai Italijos geriausiems maisto produktams 2022/23/24, dešrelės / apdovanojimas pipirams ir druskai kaip geriausiai virti ir virti Italijoje.
... laikotarpį (pavyzdžiui, pieno technologijų pramonės įmonės, užsiimančios pieno apdorojimu ir jogurtų bei sūrių gamyba, arba mėsos technologijų pramonės įmonės, užsiimančios dešrų gamyba), ir konservavimo maisto technologijų pramonės įmonės, kurių tikslas yra transformuoti maisto produktus į gaminius, kurie išlieka tinkami ilgą laiką (konservų paruošimas ir konservavimas, šaldytų produktų paruošimas ir kt.).
Labai gurmaniška istorija apie du gurmanus: Armel ir Emmanuel, du prancūzai ir, pirmiausia, gurmanų draugai! Gerų produktų mylėtojai, norėjome pasidalinti jais su kuo daugiau žmonių ir pasirinkome geriausias prancūzų namų produkcijas visose specialybėse, nuo delikatesų iki mėsos gaminių, įskaitant mėsininkystę, regioninius sūrius ar tradicinius pyragus. Prancūziški vietiniai produktai Nuo...
Belgija, Koolskamp
... - veterinarinė konsultacija - aplinkos ir leidimų konsultacijos - mėšlo šalinimas ir perdirbimas - tvartų valdymas ir renovacija Karvių auginimas: - pieninių karvių pašarai - mėsinių karvių pašarai MĖSINIŲ KIAULIŲ Nuolatinė aukšta mėsos kokybė per integralų kontrolę, atranką ir veisimą!
Prancūzija, Chemy
... Europoje reikalavimus. Ketvirtosios kartos vadovaujama ir strategiškai orientuota į aukščiausios klasės produktus, grupė per pastaruosius 10 metų patyrė didelį augimą. Tai leido investuoti į naują ultra-modernią gamybos įrangą, taip pat į naujus biurus istoriniame Chemy objekte. Lesage Prestige, grupės lokomotyvas, orientuotas į aukštos klasės mėsos pardavimą ir produktų atranką B2B sektoriuje. Mūsų...
Prancūzija, Nanterre
...), - Gyvulių pašarų kontrolė (žaliavos, gyvūniniai miltai, laboratorijos, gyvūnų maisto gamyba, pašarai ir gyvūnų maistas), - Pieno ir pieno produktų kontrolė (sviestas, sūris, vartojimo pienas, ledai, pieno milteliai, jogurtas), - Biokuro kontrolė, - Grūdų, malūnų ir aliejų kontrolė (grūdų priėmimas, valgomi aliejai, analizė vietoje, atranka), - Mėsos produktų kontrolė (pjovimas ir kaulų atskyrimas...
Italija, Barberino Di Mugello
...“, „Casa del Corto“, ir kaimo parduotuvėje, kurią valdo įmonė, susijusi su jautiena ir pieno produktais; originaliausia produkcija yra jogurtas, gautas tiesiogiai fermentuojant pieną, ir Amiatos medus. Įmonės misija yra orientuota į kokybiškų maisto produktų platinimo vertinimą, teikiant pirmenybę Toskanos produktams, kurie gali būti sertifikuojami ir garantuojami gamybos – platinimo etape, praktiškai tai yra „trumposios tiekimo grandinės“ projektas. Gamyba ir atranka...
Ispanija, Teruel
... ir tapo turolensų etalonu aukštos kokybės Teruel regiono rankų darbo produktų gamyboje, platinime ir restoranuose. Gyvulių atranka yra esminė norint gauti gerą produktą. Rokelin atrenka tik gyvulius, kurie yra kryžminiai tarp Landrace (standartinio tipo) ir Large White veislių motinų linijoje; ir Duroc tėvų linijoje."}...
Prancūzija, Servas
... trimis pagrindiniais principais: griežta mūsų tiekėjų ir žaliavų atranka, produktų atsekamumas ir mūsų pramoniniai įgūdžiai. Mūsų produktai tiesiogiai įkvėpti Bresse regiono receptų ir gaminami iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mes gaminame kumpius, juoduosius ir baltuosius kraujinius dešreles, taip pat daugybę mėsos gaminių, tokių kaip galvos sūriai, Bressan civieriai, Lyono virimo dešrelės ir andouillettes.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play