Lenkija, Warszawa, Poland
...Mononatrio glutamatas, dar žinomas kaip MSG, yra natrio druska, gaunama iš glutamo rūgšties, vieno iš gausiausių aminorūgščių. MSG gaunamas fermentuojant krakmolą, cukranendrių, cukrinius runkelius arba melasą, tačiau jis taip pat randamas jūros dumblių sultinyje, taip pat daugelyje daržovių, sūrių ir grybų. MSG sudaro tik viena aminorūgštis, gaunama iš glutamo rūgšties, ir nėra laikomas...
Lenkija, Brzozów
... apie 4% riebalų, iš kurių iki 70% yra nesočiųjų riebalų rūgščių. Be to, makos šaknis turi vitaminų, tokių kaip A, B1, B2, B6, C ir E, bei mineralų - kalcio, geležies, vario, cinko, mangano, kalio ir natrio. Peru gyventojai užvirina džiovintą šaknį su pienu arba vandeniu, kad gautų aromatingą masę. Be to, jie gamina miltus iš džiovintos šaknies, kuriuos vėliau naudoja kasdieniams patiekalams ir kepimui. & Nbsp; <strong> Sudėtis: </strong> Ekologiški miltai iš makos (Lepidium meyenii Walp.
Lenkija, Poniec
...), kalcio karbonatas, LCP1 aliejai (žuvų aliejus, augalinis aliejus iš M. alpina), kalio chloridas, L (Lactobacillus fermentum hereditum®) 2, niacinas, pantoteno rūgštis, vario lizino kompleksas, vitaminas A, vitaminas B 1, vitaminas B 6, mangano sulfatas, kalio jodatas, vitaminas B, mangano sulfatas, kalio jodatas, vitaminas B 2, natrio selenatas, folio rūgštis, vitaminas K, biotinas, vitaminas D, vitaminas B12.
Lenkija, Warszawa
...","- Gamma oryzanol","- Granuliuotas medus","- Žaliosios arbatos ekstraktas","- Hibisko gėlė","- Aukšto fruktozės datulių cukrus","- Probiotikai","- Natrio fosfatas","- Stevija","- Steviolio glikozidai 95 REB-A 80 ir REB-A 60 (Stevija)","- Saldžiosios gervuogės lapas"]...
...CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrio 146mg/kg, Fosforas 0,22g/kg, Drėgmė 0,2%.
... guma (E425); - Ksantano guma (E415); - Natrio alginatai (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektinas (E440). Tirštikliai kontroliuoja drėgmę ir suteikia struktūrą, tekėjimą, stabilumą bei valgymo savybes maisto produktams.
Lenkija, Skawina
...atsiradusias ant plaunamų paviršių dėl organinių medžiagų. Pagrindinė paskirtis - valyti ir dezinfekuoti paviršius, kurie tiesiogiai kontaktuoja su maistu, pvz., maisto apdorojimo, saugojimo ir transportavimo metu. Rekomenduojama putų metodui. Sertifikuota Lenkijos nacionalinio higienos instituto.
Lenkija, Swarzędz
... rūgštis (D-kalcio pantotenatas), B12 (cianokobalaminas). MAISTO VERTĖ 100 ML: Energijos vertė: 200 kJ / 47 kcal Riebalai: < 0,5 g įskaitant sočiųjų riebalų rūgščių: < 0,1 g Angliavandeniai: 11 g įskaitant cukrus: 11 g Skaidulos: <0,5 g Baltymai: <0,5 g Druska: 0,12 g Natrio: 0,5 g VITAMINAI 100 ML: Niacinas (PP): 8,0 mg (50%*) Pantoteno rūgštis (B5): 2,0 mg (33%*) Vitaminas B6: 0,7 mg (50%) Vitaminas B12: 0,2 μg (8%*)...
Lenkija, Wrocław
... stabilumą. 3. BAKTERIOSTATIKAI IR KONSERVANTAI SKYSTI IR SAUSI: natrio laktoatas, kalio laktoatas, kalcio laktoatas, natrio acetatas, laktoato+acetato mišiniai, "švari etiketė" preparatai. 4. FOSFORATAI: vieni fosforatai ir fosforatų mišiniai, įskaitant: STPP, SHMP, TKPP, SAPP, TSPP, TSP, DSP, DKP, KTPP, Hamina ir kt. 5. BALTYMAI: žirnių izoliatas, žirnių tekstūra, sojų izoliatas, sojų koncentratas...