... ir gebėjimo išskirti sieros dioksido dujas, kai ištirpsta vandenyje.
Natrio metabisulfito taikymas:
1. *pirmiausia, Maisto ir gėrimų pramonė: plačiai naudojamas kaip maisto konservantas, kad būtų pailgintas galiojimo laikas...
...Natrio sacharinas, populiarus dirbtinis saldiklis, sintetinamas reaguojant sulfo benzo rūgštį su acto anhidridu. Šis cheminis procesas yra gyvybiškai svarbus efektyviam sacharino gamybai. Pradedant nuo reakcijos tarp acto anhidrido ir sulfo benzo rūgšties, gaunamas natrio sacharinas, po to atliekama valymo procedūra, kad būtų pašalintos priemaišos. Neutralizavimas su natrio hidroksidu sukuria natrio sacharino druską. Natrio sacharinas plačiai naudojamas maisto ir gėrimų pramonėje dėl savo saldiklio savybių.
EC numeris: 204-886-1
Molekulinė formulė: C7H5NO3S.Na
CAS Nr: 128-44-9...
...Natrio bikarbonatas
Natrio bikarbonatas yra smulkūs balti kristalai, kurie vandenyje tirpstant rodo silpną šarminę reakciją. Kepimo soda yra natūralus karbonatas, panašus į druską, kuris ne tik saugo aplinką, bet ir naudojamas žmonių kasdieniame gyvenime.
...kurie galėtų pakenkti žmogaus sveikatai.
Natrio bikarbonatas turi platų kulinarinių ir maisto susijusių naudojimo galimybių spektrą, įskaitant:
Kepimą: jis dažnai naudojamas kaip pakilimo agentas kepimo receptuose, padedantis tešlai ir tešlos mišiniui pakilti, gaminant anglies dioksido dujas, kai sumaišomas su rūgščiais ingredientais, tokiais kaip actas, rūgštus pienas ar kremas iš vyno.
...Natrio eritorbatas yra cheminė medžiaga, ypač naudinga maisto pramonėje. Tai yra natrio druska eritorbino rūgšties, gaminama iš įvairių cukraus šaltinių, tokių kaip runkeliai, kukurūzai ir cukranendrės. Jos cheminė formulė yra C6H7NaO6. Sausoje, kristalinėje būsenoje ji yra neaktyvi, tačiau tirpstant vandenyje reaguoja su oksidatoriais.
Virimo temperatūra: Nenurodyta
Lydymosi temperatūra: Nenurodyta
Drėgmė: 3% max
Grynumas: 98 - 100.5%
pH: 5.5 - 8.0...
...Išorinis sienos sluoksnis: skaidrus PVC su raudonomis ilginėmis juostelėmis, atsparus abrazyvui ir ozonui.
Pritaikymas: Maisto klasės, skirtas bendram naudojimui. Sterilizuoti 5% natrio bikarbonato tirpalu.
Gamintojas / tipas: Alfagomma 492OO
Konstrukcija: Skaidrus PVC
Sustiprinimas: Aukštos tempimo jėgos tekstiliniai virvės
Temperatūros diapazonas: -5 °C +60 °C (+23 °F +140 °F)
Skersmuo: 6mm iki 51mm...
... turi daug naudojimo galimybių, taikant ją riebalų šalinimui ir pakuočių apdorojimui maisto pramonėje. Šarmine sodos naudojimas taip pat yra ryškus cheminėje apdorojimo srityje kaip pagrindinė žaliava įvairiems žemyniniams produktams, tokiems kaip plastikai, tirpikliai ir kt.","Chemical appearance":"Šarmine soda perlai atrodo kaip balti sferiniai arba pusiau sferiniai granuliukai su šiek tiek...
...Mūsų sūrio milteliai suteikia aukštos kokybės statybinį bloką, skatinantį skonio profilius kepinių produktuose, užkandžiuose, patogiuose patiekaluose, padažuose ir užpilduose.
Ingredientai: Sūrio kietosios medžiagos, pasterizuotas pienas, druska, starterių kultūra, fermentai, pieno kietosios medžiagos, druska, maisto rūgštis (pieno rūgštis)
Nutritional Information per 100g
Energija: 2030kj
Baltymai: 25.2g
Visas riebalų kiekis: 28.3g
Sočiųjų riebalų: 19.2g
Angliavandeniai: 32.5g
Cukrus: 30.3g
Natrio: 2720mg...
... specifinius receptorius pagrindiniams skoniams: saldžiam, sūriam, kartokam, rūgščiam ir umami. Šie skonio pumpurai yra visur mūsų liežuvyje. Scelta Umami Solutions gilina ir užbaigia skonius, subalansuoja kitus sūrius skonius, suteikia skonį visam kūnui, pagerina seilių išsiskyrimą valgant ir gali būti naudojama skoniui subalansuoti, sumažinant natrio, cukraus ir / ar prieskonių kiekį. Unikali natūralaus...