Nyderlandai, Raalte
... ir gebėjimo išskirti sieros dioksido dujas, kai ištirpsta vandenyje. Natrio metabisulfito taikymas: 1. *pirmiausia, Maisto ir gėrimų pramonė: plačiai naudojamas kaip maisto konservantas, kad būtų pailgintas galiojimo laikas...
Nyderlandai, Maarssen
...Natrio sacharinas, populiarus dirbtinis saldiklis, sintetinamas reaguojant sulfo benzo rūgštį su acto anhidridu. Šis cheminis procesas yra gyvybiškai svarbus efektyviam sacharino gamybai. Pradedant nuo reakcijos tarp acto anhidrido ir sulfo benzo rūgšties, gaunamas natrio sacharinas, po to atliekama valymo procedūra, kad būtų pašalintos priemaišos. Neutralizavimas su natrio hidroksidu sukuria natrio sacharino druską. Natrio sacharinas plačiai naudojamas maisto ir gėrimų pramonėje dėl savo saldiklio savybių. EC numeris: 204-886-1 Molekulinė formulė: C7H5NO3S.Na CAS Nr: 128-44-9...
Nyderlandai, Nijkerk
... ~ 2.0 milijonai Da (kitos specifikacijos gali būti pritaikytos) CAS numeris: 9067-32-7 Išvaizda: balti milteliai Pagrindinė funkcija: drėkinimas, maistinių medžiagų papildymas, remontas ir prevencija Testavimo metodas: CP2015 Molekulinė masė: 0.8×106 __ 1.5×106 Natrio hialuronato analizė %: ≥92 Glikuroninė rūgštis %: ≥44 Džiovinimo nuostoliai %: ≤10 Pelenų likučiai %: ≤20 PH (0.1% tirpalas): 6.0-7.5...
Nyderlandai, Breda
...Natrio bikarbonatas Natrio bikarbonatas yra smulkūs balti kristalai, kurie vandenyje tirpstant rodo silpną šarminę reakciją. Kepimo soda yra natūralus karbonatas, panašus į druską, kuris ne tik saugo aplinką, bet ir naudojamas žmonių kasdieniame gyvenime.
Nyderlandai, Capelle Aan Den Ijssel
...kurie galėtų pakenkti žmogaus sveikatai. Natrio bikarbonatas turi platų kulinarinių ir maisto susijusių naudojimo galimybių spektrą, įskaitant: Kepimą: jis dažnai naudojamas kaip pakilimo agentas kepimo receptuose, padedantis tešlai ir tešlos mišiniui pakilti, gaminant anglies dioksido dujas, kai sumaišomas su rūgščiais ingredientais, tokiais kaip actas, rūgštus pienas ar kremas iš vyno.
...Natrio eritorbatas yra cheminė medžiaga, ypač naudinga maisto pramonėje. Tai yra natrio druska eritorbino rūgšties, gaminama iš įvairių cukraus šaltinių, tokių kaip runkeliai, kukurūzai ir cukranendrės. Jos cheminė formulė yra C6H7NaO6. Sausoje, kristalinėje būsenoje ji yra neaktyvi, tačiau tirpstant vandenyje reaguoja su oksidatoriais. Virimo temperatūra: Nenurodyta Lydymosi temperatūra: Nenurodyta Drėgmė: 3% max Grynumas: 98 - 100.5% pH: 5.5 - 8.0...
Nyderlandai, Puth
...Išvaizda: gryna, rafinuota, be nuosėdų ir su šviesiai geltona spalva Skonis ir kvapas: dezodoruota su geru skoniu Saponifikacijos indeksas 188,0 – 195,0 IRAM 5516 / ISO 3657 Ne saponifikuojamos medžiagos Maks. 0,7 % ISO3596 Rūgštingumas (80% oleino) Maks. 0,07 % IRAM 5512 / ISO 660 Muilas (ppm natrio oleato) Maks. 7ppm IRAM 5599 Peroksidų indeksas (meq O2/Kg) Maks. 4meg/kg IRAM 5551 / ISO 3960...
Nyderlandai, Dordrecht
...Išorinis sienos sluoksnis: skaidrus PVC su raudonomis ilginėmis juostelėmis, atsparus abrazyvui ir ozonui. Pritaikymas: Maisto klasės, skirtas bendram naudojimui. Sterilizuoti 5% natrio bikarbonato tirpalu. Gamintojas / tipas: Alfagomma 492OO Konstrukcija: Skaidrus PVC Sustiprinimas: Aukštos tempimo jėgos tekstiliniai virvės Temperatūros diapazonas: -5 °C +60 °C (+23 °F +140 °F) Skersmuo: 6mm iki 51mm...
Nyderlandai, Alphen Aan Den Rijn
... turi daug naudojimo galimybių, taikant ją riebalų šalinimui ir pakuočių apdorojimui maisto pramonėje. Šarmine sodos naudojimas taip pat yra ryškus cheminėje apdorojimo srityje kaip pagrindinė žaliava įvairiems žemyniniams produktams, tokiems kaip plastikai, tirpikliai ir kt.","Chemical appearance":"Šarmine soda perlai atrodo kaip balti sferiniai arba pusiau sferiniai granuliukai su šiek tiek...
Nyderlandai, Amsterdam
...Mūsų sūrio milteliai suteikia aukštos kokybės statybinį bloką, skatinantį skonio profilius kepinių produktuose, užkandžiuose, patogiuose patiekaluose, padažuose ir užpilduose. Ingredientai: Sūrio kietosios medžiagos, pasterizuotas pienas, druska, starterių kultūra, fermentai, pieno kietosios medžiagos, druska, maisto rūgštis (pieno rūgštis) Nutritional Information per 100g Energija: 2030kj Baltymai: 25.2g Visas riebalų kiekis: 28.3g Sočiųjų riebalų: 19.2g Angliavandeniai: 32.5g Cukrus: 30.3g Natrio: 2720mg...
Nyderlandai, Venlo
... specifinius receptorius pagrindiniams skoniams: saldžiam, sūriam, kartokam, rūgščiam ir umami. Šie skonio pumpurai yra visur mūsų liežuvyje. Scelta Umami Solutions gilina ir užbaigia skonius, subalansuoja kitus sūrius skonius, suteikia skonį visam kūnui, pagerina seilių išsiskyrimą valgant ir gali būti naudojama skoniui subalansuoti, sumažinant natrio, cukraus ir / ar prieskonių kiekį. Unikali natūralaus...