Italija, MILANO
...'Giuseppe Verdi' Emilia IGT lambrusco secco 075 - Cantine Ceci Lambrusco Terre Verdiane turi turtingą ir ryškų skonį, malonų gaiviu ir vaisiniu skoniu. Puikiai tinka prie antrųjų patiekalų, būdingų vietinei virtuvei, tokių kaip kepta mėsa, troškinta mėsa ir ilgai virta mėsa, taip pat Lambrusco Terre Verdiane mėgsta būti su tradiciniais mėsos gaminiais, garsiais visame pasaulyje. PAKUOTĖ IŠ 6 1 VNT = EUR 2,90 1 PALĖTĖ 72 PAKUOTĖS IŠ 6 MINIMALUS UŽSAKYMAS 20 PALĖTĖS...
Italija, Misano Adriatico
...Šis Chiarli Lambrusco Salamino di Santa Croce DOC Amabile yra skanus 750 ml butelis. Su 12% alkoholio laipsniu, šis vynas puikiai tinka ypatingoms vakarienėms ir progoms. Jo saldus ir subalansuotas skonis, su raudonųjų vaisių natomis ir švelniu putojimu, padarys kiekvieną akimirką unikalią ir nepamirštamą.
Suomija, Turku
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinė nuoroda: Gamybos zona: Emilija Vynuogių veislė: Lambrusco Alkoholio kiekis: 8 % vol. Spalva rubino raudona Aromatas vyninis ir vaisinis Skonis dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas Pora raudona mėsa, medžiojamoji mėsa Pateikimo temperatūra 18°-20° C.
...E-komercijos paslaugos, siūlančios Emilios-Romanijos gastronomijos specialybes, iš Gusto Emiliano, siunčiamos kurjeriu visoje Europoje. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradicinis balzamiko actas, Lambrusco vynai, Cotechino ir Zampone iš Modenos, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, Vignolos vyšnių konservai, Perle su balzamiko actu, Savoret.
Italija, Reggio Emilia
... sangiovese, tačiau siūlomas platus pasirinkimas iš aukštos kokybės DOCG vynų, baltųjų, raudonųjų ir putojančių, tokių kaip saldus ir sausas malvasia, lambrusco rosé DOC, rubicone rosso I.G.T., pignoletto, bonarda, barbera d'Asti ir d'Alba superiore, Monferrato ir Oltrepò Pavese, Scandiano ir Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, gutturnio Colli Piacentini, chardonnay Rubicone I.G.T., trebbiano di Romagna, cortona sangiovese ir daugelis kitų. Įmonė taip pat siūlo vynus buteliavimui.
Italija, Modena
...Įsikūrusi "Emilia Food Valley" širdyje, mūsų įmonė per metus specializuojasi putojančio vyno Lambrusco ir putojančių vynų, tarp kurių garsiausi yra Prosecco ir Moscato, gamyboje. Per šiuos metus sukaupėme žinių ir įgūdžių užsienio rinkose, leidžiančių mūsų įmonei eksportuoti daugiau nei 90% mūsų produkcijos visame pasaulyje. Svarbiausios rinkos yra Tolimieji Rytai, tokie kaip Kinija, Singapūras...
... lentelės su agrodolčiais ar garstyčiomis, melionas su kulatellu, turtingos vaisių salotos, rankų darbo ledai ir dar daugiau. Roverbello, mūsų įmonės parduotuvėje, galite įsigyti įmonės produktų, tokių kaip vietiniai vaisiai ir daržovės, agrodolčiai, džemai, garstyčios, kiaušiniai ir Merlot bei Lambrusco vynas. Mus taip pat rasite vietiniuose ūkininkų turgeliuose, kuriuos siūlo Mantovano agroturizmo konsorciumas (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena ir Legnago).
... kvapus, gimė Modenoje ir iš čia išplito į nacionalinius ir užsienio rinkas. Modenos Lambrusco istorinio prekės ženklo konsorciumas yra referencinė institucija, garantuojanti, vertinanti ir skatinanti kokybiškų Lambrusco DOC Modenesi aspektų plėtrą.
Italija, Montecchio Emilia
... kokybės vynai, sausa ir saldi Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato ir Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Italija, Montecchio Emilia
Lambrusco, vynai ir putojantys vynai...
Italija, Bagnolo San Vito
...bresaola, Milano dešra, saldžioji ir aštri Napoli dešra, aštri romėniška spianata, pancetta. Sūrio kremai: su grybais, su trumais, su balzaminiu actu, su 4 sūriais, su Parmigiano Reggiano. Kalbant apie gėrimus, prekiaujame vynais iš įvairių Italijos regionų: Venetas: Prosecco ir Amarone, Emilija-Romanija: Lambrusco, Sangiovese ir Pignoletto, Markė: Passerina.
Italija, Bagnolo In Piano
Mūsų įmonė buvo įkurta 1929 metais, ją įsteigė rag. Angelo Dallari. Jo sūnus Roberto, po Antrojo pasaulinio karo, pradėjo enocianino iš Lambrusco ir Ancellotta vynuogių išspaudų, ypač turinčių daug raudonųjų pigmentų, išgavimą. Antocianai naudojami alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų, vermutų, džemų ir želė, vaisių sulčių, ledų spalvinimui; juos naudoja acto gamintojai ir kaip tarpinę medžiagą...
Lambrusco Mantovano d.o.c.
Italija, San Giorgio Di Mantova
...kad net iš „įprastos“ vynuogės, kuri dažnai laikoma Lambrusco, galima gauti nepaprastų emocijų. Iš čia gimsta mūsų vynai, tarp kurių, be „tradiciškai“ gaminamų Lambrusco, turime Lambrusco metodo Classico Raudoną ir Rožinį, vėlyvą Lambrusco derlių ir Lambrusco pasito.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play