Prekybos įmonė, veikianti maisto ir pašarų srityje. Specializuojamės prekyboje pieno produktais; augaliniai baltymai ir aminorūgštys kaip priedai pašarams ir maistui. Pasiūla skirta B2B sektoriaus įmonėms.
Dėl mūsų komandos įmonė įgijo daug ištikimų verslo partnerių ir toliau plečiasi. 2019 metais laimėjome prestižinį apdovanojimą kaip sparčiausiai auganti maisto pramonės įmonė Lenkijoje. Šiuo met...
...PUSRYČIAI
Puikūs pusryčiai yra geros dienos pagrindas.
geros dienos!
Miške vyrai kovoja dėl
pieno ryžių.
Sriubos
Nieko nėra geriau, kaip sušalti
nei karšta sriuba!
Iš pradžių vyrai manė, kad burokėlių sriuba
yra skirta moterims. Šiandien tai jie vertina,
tai jie vertina.
PAGRINDINIAI PATIEKALAI
Su mėsa! Be mėsos! Be glitimo
be glitimo! Be laktozės! Vegetariškas!
Yra visiems skoniams!
Jei jums...
...Sojų pienas gali būti naudojamas kaip pieno pakaitalas veganams arba laktozės netoleruojantiems asmenims.
Svoris: 0,5 L/1L
Tinkamumo laikas: 12 mėnesių
Pakuotė: 12 vnt/12 kg/dėžė...
... kaip soja, riešutai ir grūdai, ir juose nėra pieno produktų, laktozės ir kitų gyvūninių produktų. Mes įsipareigojame tiekti produktus, kurie ne tik yra nepaprastai skanūs, bet ir sveiki bei ekologiški. Mūsų produktai yra prieinami įvairiuose pakuotės dydžiuose, įskaitant blokus, riekeles ir tarkuotus produktus, kad patenkintume įvairių taikymų poreikius. Jei jums reikia mūsų produktų savo...
...saldumynai, kava ir arbata bei kiti... Be to, siūlome unikalią Slovakų ir Čekų kosmetiką bei asmens priežiūros produktus.
Neseniai, dėl besitęsiančios pandemijos ir nuolatinės medicinos reikmenų paklausos, nusprendėme dirbti teikdami reikalingas apsaugos priemones su tarptautiniais ir Europos sertifikatais už tikrai prieinamas kainas.
Raktiniai žodžiai: importaseksportas maistas, FMCG prekės...
SOJAMI buvo įkurta 1997 metais Jean-James GARREAU, biologijos daktaro. Specializuojamės sojos laktofermentacijoje, gaminame visą asortimentą augalinių specialybių, pagamintų iš ekologiškos sojos, auginamos Prancūzijos pietvakariuose, ir gautos iš ne GMO gamybos grandinės. Sojos laktofermentacija yra unikalus procesas, turintis išskirtinių mitybos ir skonio privalumų: padidėjusi sojos, tofu ir jo specialybių virškinamumas, aktyvių probiotikų gausa, rankų darbo gamyba, gerbianti produktą, didelis baltymų ir Omega 3 kiekis, sūrio skonio natūra, natūralus cholesterolio, laktozės ir glitimo nebuvimas.
...migdolų pienas be cholesterolio, be laktozės, be glitimo, paruoštas gerti; Sicilijos D.O.C. vynai, aukštos kokybės sertifikuoti Sicilijos likeriai, sausainiai, migdolų tešla, Babà rumo sirupe GDO pakuotėse ir kt. Eksportuojame visame pasaulyje.
Veganinių be glitimo ir laktozės specialybių gamyba. 3 falafelio rūšys, humusas ir baklažanų sezamo pasta, taip pat paruošti falafelio mišiniai ir sezamo pasta. Ekologiška ir įprasta.