Ispanija, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Bešalčio kumpio centras. Jis turi rožinį atspalvį, puikų skonį, gilų aromatą ir švelnią riebalų tekstūrą. Rankomis gaminamos dalys, mažai druskos, brandinamos 24-30 mėnesių. Gamybos procesas: karštas pjaustymas, aušinimas, V formos pjovimas, sūdymas, natūralus džiovinimas, brandinimas rūsyje ir kaulų šalinimas. Svoris: 1,600 kg Distribucijos ir transportavimo sąlygos: jei vakuume supakuota...
Ispanija, Alcobendas
...Aukščiausios kokybės šoninės kumpio centras. Jo pjaustymui naudojamos amatininkų technikos kartu su modernia įranga, siekiant gauti švarų ir abipus išvalytą produktą. Produktas pasižymi dideliu įsiskverbimo laipsniu ir sultingumu. Puikus kainos ir kokybės santykis. Brandinimas trunka daugiau nei 24 mėnesius.