ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kukurūzų miltai daugiausia naudojami kepimui (pavyzdžiui, pyragams, sausainiams, blynams, keksiukams, muffinams ir kt.), grūdų ir padažų gamybai, taip pat kaip priedas arba tešla žuvies ir mėsos patiekalams. Daugelis virtuvių aktyviai naudoja kukurūzų miltus. Pavyzdžiai yra hominy, polenta, ugali, banush, bulamik, tradiciniai meksikietiški lozengai ir kt. Kukurūzų miltai turi kalcio, magnio, kalio, geležies ir B grupės vitaminų. Šalta malimo technologija (t < 40°C) leidžia išsaugoti didžiąją dalį vitaminų ir mineralų. Svoris: 500 g...
Italija, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana yra glitimo neturinti miltų rūšis, skirta kepiniams, kurią sudaro kukurūzų krakmolas, ryžių krakmolas, daržovių skaidulos ir kukurūzų raugas. Ji nėra gauta iš deglitimo procesų ir neapima pieno, kiaušinių bei kviečių krakmolo. Aukštos kokybės, natūralus produktas, turintis gausų skaidulų ir naudingų natūralių fermentų kiekį. Mišinys, kuris suteikia elastingą tešlą, idealiai...
...25 KG Kraft maišas. Naudojimo paskirtis: Sudem duonos mišinys (10 kg), ingredientas mielės (300 g bandelėms, 400 g didelėms duonoms) ir vanduo (6 litrai) sumaišomi, kol gaunamas tešla. Tešlos temperatūra 25-27 °C, 10 min lėtai, 7 min greitai minkoma. 1. Fermentacija 15 min (ant stalo). 2. Fermentacija trunka 30 min. Kepama 30-35 minutes. Laikyti 1 metus vėsioje ir sausoje vietoje.
Vokietija, Hamburg
...Pringles bulvių traškučiai yra populiari bulvių pagrindu pagamintų užkandžių markė, žinoma dėl savo unikalios formos ir traškios tekstūros. Skirtingai nuo tradicinių bulvių traškučių, Pringles gaminami iš tešlos mišinio, sudaryto iš bulvių dribsnių, kukurūzų krakmolo ir įvairių prieskonių. Po to tešla yra presuojama į ploną, vienodą formą ir supjaustoma į atskirus traškučius. Vienas iš...
Jungtinė Karalystė, Stoke On Trent Tunstall
...Vanduo, kukurūzų krakmolas, ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus, daržovių skaidulos (raudonieji burokėliai, psilijus), maltodekstrinas, žirnių baltymai, kvinojos miltai, džiovinta ryžių rauginta tešla (ryžių miltai, vanduo, mielės), tirštiklis: hidroksipropilmetilceliuliozė (E464), bulvių krakmolas, druska, mielės. MAISTO VERTĖ: Energija KJ (g): 967 Energijos vertė kcal (g): 230 Baltymai (g): 3 Angliavandeniai (g): 37.3 Iš jų cukrus (g): 0.4 Bendras riebalų kiekis (g): 5.9 Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (g): 0.7 Maistinės skaidulos (g): 8 Druska (g): 0.98...
Belgija, Haaltert
...), sausos rūgšties (H+) ir kukurūzų krakmolo derinys. Natrio bikarbonatas neoficialiai vadinamas karbonatu. Žemiau pateiktame straipsnyje žodis karbonatas bus naudojamas vietoj natrio bikarbonato. Veikiant temperatūrai (50 °C ir aukščiau), vandeniui (H2O) ir rūgščiai, karbonatas kepimo sodo sudėtyje skyla į kelis komponentus. Šio proceso metu išsiskiria anglies dioksido (CO2) dujos, susidaro dujų burbuliukai ir taip tešla plečiasi.
Prancūzija, Malataverne
...Trikampio formos sluoksniuota tešla su sezamo, linų ir aguonų sėklomis. Dar skaniau, jei šiek tiek pašildoma orkaitėje pakuotėje. Ingredientai: - kvietinė miltai, - sviestas 29,63%, - modifikuoti kukurūzų krakmolas, - sezamo sėklos 4,15%, - juodos sezamo sėklos 4,15%, - druska, - aguonų sėklos 2,02%, - natūralus aromatas (tame tarpe pienas), - juodieji pipirai, - pieno baltymai, - dekstrozė. Gali būti pėdsakų sojos, lazdyno riešutų, migdolų, kiaušinių.
...Pusryčiai, užkandis ar desertas... kiekviena proga yra gera pasimėgauti minkštu plombyro pyragu. Mes gaminame savo purų plombyro pyragą (200 g) klasikinėje stačiakampėje formoje, kuri suteikia praktišką formą, kad būtų lengva pjaustyti riekelėmis pusryčiams ir užkandžiams. Tešla pagaminta iš kiaušinių, sviesto, ryžių ir grikių miltų, ryžių ir kukurūzų krakmolo, o lengvumo suteikia saulėgrąžų aliejaus pridėjimas. Klasikinis mielinis pyragas, kurį mielai duodame mažiesiems ir kuris labai primena namų skonius. Išbandykite jį praturtintą lengvu sirupu ir įdarą su džemais ar kreminiais užtepais.
Prancūzija, Les Pavillons-Sous-Bois
...Samoussa tešla 300 g miltų 100 g ištirpinto sviesto 150 ml vandens 25 g kukurūzų krakmolo Įdaras iš bulvių 2 bulvės 150 g žirnių arba pagal pasirinkimą 1 svogūnas 2 šaukštai augalinio aliejaus 2 smulkintos česnako skiltelės ½ arbatinio šaukštelio garam masalos ½ arbatinio šaukštelio maltos kalendros 1 arbatinis šaukštelis smulkinto imbiero ½ arbatinio šaukštelio ciberžolės druska, juodieji pipirai ½ citrinos sultys 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų miltelių 2 šaukštai smulkintos kalendros ½ smulkinto raudonojo pipiro...
... mišiniai, makaronai, lazdyno riešutų kremas su kakava, pyragų miltų mišiniai, miltai ir krakmolas, mažmeninės miltelių gėrimų produktai; Kava, vaisių skonio karšti gėrimai, vaisių skonio šalti gėrimai. Skysti aliejai; Saulėgrąžų aliejus, kukurūzų aliejus, alyvuogių aliejus, rapsų aliejus, daržovių mišinio aliejus. Pyragų produktai; Cukraus tešla, kokteilių sirupai, kavos sirupai, padažai ir sirupai, grietinėlė ir įdarai, karšti ir šalti pyragų želė. Profesionalios virtuvės produktai; Sriuba, prieskoniai, makaronai, lazdyno riešutų kremas, plakta grietinėlė, želė, kepimo milteliai, pyragai.