Nyderlandai, Amsterdam
... PLAKTĄ KREMĄ. Kremas, kartu su kremų dozatoriumi, laikomas naudingiausiu virtuvės prietaisu, nes kai jį atsinešate namo, jūsų desertų kokybė niekada nebebus tokia pati. Ir šie papildomi produktai buvo ne kas kita, kaip palaima tiems, kurių užsiėmimas yra teikti savo klientams tortus, pyragus, tartas, sausainius ir dar daugiau. Net restorano savininkas, kuris turi pasiūlyti šviežių padažų savo lankytojams, gali labai pasinaudoti šių dalykų naudojimu, nes padažas, paruoštas kremų plaktuve, išlieka šviežias.
Vokietija, Garstedt
... naudojama kaip rišiklis, tirštiklis ir stabilizatorius maisto technologijoje. Kūrybinėje virtuvėje xantano guma naudojama padažuose ir padažuose dėl savo savybės stabilizuoti aliejaus/acto emulsijas. Nesvarbu, ar tai majonezas, pomidorų kečupas, garstyčios ar sausų prieskonių mišiniai, beveik viskas, kas turi aliejaus, gali būti stabilizuota xantano guma. Kitos naudojimo galimybės, pavyzdžiui, konditerijoje, žinomos siekiant pagerinti šaldymo ir atšildymo stabilumą smulkiems kepiniams (tortams, pyragams, praline, ledams). Ledai turi būti kreminiai, kad atitiktų savo pavadinimą ledų kremas.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play