Lenkija, Warszawa, Poland
... motinos pienui. Dėl termodinaminio stabilumo ir gebėjimo tekėti, DEMI puikiai tinka saugojimui sudėtingomis sąlygomis (terminis stabilumas). Be to, ji yra alternatyva SWP, kuris naudojamas dėl mitybos ar skonio priežasčių. Tarp daugelio taikymų populiariausi yra maisto premiksai, kavos ir arbatos balinimo priemonės, konditerijos gaminiai, maistingieji gėrimai, kremų įdarai, sriubos ir kiti.
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Konditerijos riebalai su transizomerų kiekiu iki 1%, turintys barjerines savybes. Skirti įdarų, turinčių didelį riešutų žaliavų kiekį, kremų įdarų, taip pat įdarų su aušinimo efektu gamybai. Gauti frakcionavimo ir transesterifikacijos metodais.
...Vaisių gabaliukai, obuolys, abrikosas, braškė, avietė, apelsinas, citrina ir šokoladiniai kremų įdarai yra tinkami užšaldymui ir gaminimui. Kremų įdarus galima naudoti tortams ir pyragams bet kokiu pageidaujamu būdu.
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Prancūzija, Flagey
... vėlesnio šaldymo procesu, o jų gaminiai yra be konservantų. Agrodoubs turi aukščiausio lygio IFS sertifikatą ir kuria ekologiškas receptūras. Mėlynių arba karamelės užpildai šokoladininkams, citrininiai arba šokoladiniai pyragų įdarai, kremų brulė arba konditeriniai gaminiai yra keletas specialybių, gaminamų Flagey kaime. AGRODOUBS orientuojasi į prancūziškos gamybos pasterizuotus, šaldytus produktus...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play