Prancūzija, Arengosse
...Rankomis surinktas laukinių Korsikos myrtų uogų jūros druska turi švelnų vaisinį pipirų skonį. Idealiai tinka žvėrienai, padažams, marinatams, makaronams, kepimui... Ingredientai: stambi druska iš Île de Ré, džiovintos myrtų uogos. Nuoroda: SEL00018...
Prancūzija, Appietto
...Pralinos su migdolais, karamelizuotos su Korsikos AOP medumi. Skanios, traškios migdolų pralinos, apgaubtos Korsikos AOP medumi, puikiai tinka užkandžiams bet kuriuo paros metu. Svoris: 160 g Ingredientai: Migdolai 65%, Cukrus, Korsikos AOP medus, Gliukozės sirupas. Gali būti pėdsakų kitų Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 2320 kJ (552 kcal) Riebalai: 35 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 2,6 g Angliavandeniai: 46 g iš jų Cukrus: 35 g Baltymai: 3,1 g Druska: 0,01 g...
Prancūzija, Biguglia
...Maistinė vertė 100 g energija (kcal) = 109 ergija (Kj) = 462 riebalai (g) = 0.3 / iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (g) = 0 angliavandeniai (g) = 24 / iš jų cukrūs (g) = 22 baltymai (g) = 1.4 / druska (g) = 0.8. Būklė: Naujas INGREDIENTAI: Korsikos pomidorai 48%, pomidorų pasta, cukraus svogūnai, vyno actas, medus AOP KORSIKA Neto svoris: 30 cl Kilmė: Korsika...
Prancūzija, Pacy-Sur-Eure
...apelsinų žiedas, vyšnių žiedas, medvilnės žiedas, linų žiedas, lotoso žiedas, sakurų žiedas, šeivamedžio žiedas, tiarės žiedas, salų gėlė, hiacintas, pavasario sodas, avižų pienas – medus, levanda, alyvmedis, Korsikos krūmynai, mėta – eukaliptas, mimosa, mano gražus eglė, monoï – kokosų, monoï iš Tahiti, lelija, muskusas, nepeta, nerolis, juodoji orchidėja, pačiulis, bijūnų žiedlapiai, raudona rožė, sodo rožės, figų sula, žalioji arbata – osmanthus, tuberozė, naktis sode, vanilė, vanilė – sandalmedis, vanilė – cinamonas, vetiveris, miško violetė, ylang ylang...
Prancūzija, Patrimonio
...Priežiūros muilų asortimentas „Natural“, šaltai saponifikuoti, su išskirtiniais Korsikos kvapais: Immortelle; Mirtas; Cedratas; Figas; Apelsinų žiedas; Asilo pieno medus; Citrusai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei