...Biologinis raudonasis kopūstas, lotynišku pavadinimu Brassica Oleracea, priklauso kryžmažiedžių šeimai. Atvežus į gamyklą, raudonieji kopūstai bus nuplauti, supjaustyti, blanširuoti ir tada užšaldyti IQF.
Raudonasis kopūstas, gautas iš ekologinės žemdirbystės: 100%
Bendras energijos kiekis: 32,8 Kcal 138 kJ
Maistinės skaidulos: 2,3 g
Baltymai: 1,61 g
Druska: 0,04 g...
Nuo 1938 metų šeimos tradicija, "Rieffel" įmonės siekia skirti savo energiją produkto kokybei, ir tai jau ketvirtą kartą.
Dėl aukštos kokybės receptų kūrimo ir amatininkų kulinarinio meistriškumo, "Choucrouterie Rieffel" daugelį metų dirba kartu su didelėmis institucijomis, tokiomis kaip "Maison Kammerzell" Strasbūre arba "Brasserie Georges" Lione.
Šis meistriškumas atsiskleidžia įvairiose recep...
MAISON ANETH, įsikūrusi Vincennes, yra ekologiškų daržovių konservų prekės ženklas, įkurtas 2021 metais. Mélissa, įkūrėja, gamina rankų darbo konservus bendradarbiaudama su vietiniais gamintojais ir siūlo:
- Bio marinuotus agurkėlius: daržovės marinuotos saldžiarūgštėje sūryme
- Bio čatnius: saldžiarūgštės padažai iš daržovių
Konceptas yra kurti sveikus, skanius ir ekologiškus užkandžius bei pri...
PATRIGEL nuo 1989 metų yra specializuotas agentas, užsiimantis daržovių, prieskoninių žolelių ir šaldytų vaisių prekyba. Mūsų prekybos agentūra Prancūzijoje platina ir atstovauja kelis kokybiškų Europos vaisių ir daržovių gamintojus. Mūsų galinga tarptautinė tinklas tiekiasi iš sertifikuotų gamintojų.
Mūsų produktai yra kontroliuojami ir sertifikuojami, nes jie yra nuolat tikrinami mikrobiologini...
Kampexport International, konkurencingas, tvirtas ir patikimas partneris jūsų šviežių vaisių ir daržovių tiekimui ar eksportui, auginamų Prancūzijoje.
Kampexport International yra įmonė, specializuojanti šviežių sezoninių vaisių ir daržovių prekyboje ir eksportuose iš Prancūzijos į visus Europos zonos šalis. Istoriškai esame įsikūrę Saint Pol de Léon, auksinės juostos sostinėje, pirmoje daržovių ...
...žiedinis kopūstas*(55%), bulvės*, cantal* AOP (žaliavinis karvės pienas)(15%), druska, pieno rūgšties bakterijos ir brandinimo kultūros), vanduo, saulėgrąžų aliejus*, svogūnai*, druska, ryžių miltai*, kario milteliai* (0,2%), ciberžolė*, imbieras*, kalendra*.
*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas
Naudojimo rekomendacijos
Puikiai tinka tepti ant šviežio duonos, kaip priedas prie...
La Maison CONQUET specializuojasi Aubrac gastronominėse tradicijose.
La Maison gamina mėsos gaminius, konservus ir daugybę mėsos produktų bei specialybių iš grynaveislių Aubrac jautienos, kiaulienos, Aveyron avienos ir veršienos.
Įmonė taip pat gamina paruoštus patiekalus, subproduktus, aligot ir vietinius sūrius, tokius kaip tome. La Maison siūlomi paruošti patiekalai daugiausia yra tripoux, įdarytas kopūstas ir Aveyron farçous su slyvomis.