Nyderlandai, Amsterdam
...Ekologiškų kokosų aminų gamybos procesas yra paprastas ir lengvas: ekologiški kokosų sultys gaunamos iš kokosų palmių žiedų ir vėliau fermentuojamos. Po fermentacijos jos sumaišomos su ekologiška jūros druska. Rezultatas yra mineralų turintis sojos padažo pakaitalas, kuriame yra 17 natūraliai pasitaikančių amino rūgščių. Jame yra 300 procentų mažiau natrio nei įprastame sojos padaže ir jis turi žemesnį glikemijos indeksą. Kokosų aminai yra be glitimo, ne GMO, ekologiškai sertifikuoti, be sojos, be MSG, košeriniai ir veganiški.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play