Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
...Aprašymas: Mes pagaminome šiuos mini dešreles iš prancūzų kiaulienos, į jas įdėdami „piment d'Espelette AOP“. Puikiai tinka užkandžiams! Ingredientų sąrašas: Kiaulienos mėsa, kiaulienos riebalai, druska, LAKTOZĖ, prieskoniai (tarp jų „piment d'Espelette“ 0,3%), dekstrozė, sacharozė, aromatinė žolė, natūralus aromatas, konservantas: kalio nitratas, fermentai, valgomas kolageninis jautienos žarnynas. Laikyti geriausiai esant žemesnei nei 18°C temperatūrai. Kiaulienos mėsa: Prancūzija. Neturi glitimo. DDM: 45d...
Italija, Orsogna
...Tipiški Abruzzo mėsos gaminiai ir sūriai * Salami su trumais * Salami Aquilano saldus apvalus * Salami Cigolana saldus * Salami Cigolana aštrus * Kiaulienos kepenų salami tipo Cigolana * Aštrus salami lazdelėmis * Salami Spianata Aquilana * Šviežios Abruzzo dešrelės Mūsų sūriai: * Klasikinis kanistru laikomas karvės sūris * Sūris su laiškiniais česnakais * Sūris su riešutais * Sūris su juodosiomis alyvuogėmis * Sūris su žaliomis alyvuogėmis * Sūris su aitriąja paprika * Sūris su trumais...