Vokietija, Heidelberg
...Keptos mėsos skonis yra prieskonių mišinys, suteikiantis turtingą, sūrią skonį, primenantį lėtai keptą mėsą. Puikiai tinka pridedant gylio padažams, sriuboms ir vegetariškiems patiekalams. Neturintis gyvūninės kilmės produktų, šis 100% augalinis skonio priedas yra tinkamas veganiškiems receptams. Jo virtos ir keptos natos suteiks apvalumo ir būdingų skonių įvairiems patiekalams.
Italija, Sizzano
...Kontroliuojama kilmės nuoroda (DOC) TIPOLOGIJA Raudonasis vynas VITIGNO Nebbiolo 100% DERINIMAS Keptos arba ant grotelių keptos mėsos patiekalai Baltos mėsos patiekalai Brandinti sūriai SPALVA Raudonas rubinas KVAPAS Intensyvus ir ilgalaikis Avietė Violetinė ir apelsinų žiedai Raudonieji vaisiai SKONIS Sausas Geras kūniškumas TEMPERATŪRA: 18-20 °C ALKOHOLIS: 13% tūrio...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... receptūra, Ši didelė Viduržemio jūros druska, sujungta su ekologišku juoduoju pipiru, ekologiška kalendra ir ekologiškomis rožinėmis uogomis, išryškins jūsų keptos mėsos ir žuvies skonį. Kalendra vadinama "Maroko pipiru", kaip ir rožinės uogos, vadinamos "rožiniu pipiru". Galingas skonis, išskirtinės aromato. Mišinys paruoštas ir supakuotas Prancūzijoje, pagamintas Prancūzijoje.
Graikija, Kiato Korinthias, Peloponnese
... makaronų kąsnyje. Naudojame avinžirnių ir lęšių miltus, kurie auginami Graikijoje, minkyti ir džiovinti mūsų dirbtuvėse. • Puikiai tinka prie išskirtinai keptos mėsos ar žuvies. • Taip pat gali būti pagrindinis ingredientas šaltai salotai su daržovėmis. • Idealu veganams • Idealu vaikams...
Vokietija, Hamburg
... skardinėje","Naudojimas":"Puikiai tinka delikatesiniams užkandžiams, pvz., sashimi arba žaliam tuno ar lašišos tartarui. Rūkytai lašišai ir rūkytam unguriui. Elnių nugarinės arba jautienos tartarui. Prie keptos mėsos. Šviežiai malti ant orkaitėje keptų šakninių daržovių. Išradingai ant slyvų kompotų arba mousse iš aukštos kokybės viso pieno šokolado."}...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kepti svogūnai yra ideali bazė bet kokiam kepimui. Tačiau džiovinti kepti svogūnai taip pat yra puiki žaliava bet kokiems sūriems kepiniams. Duona, pyragai, pica, sumuštiniai, hamburgeriai ir sūrio burgeriai įgauna visiškai kitokį skonį su traškiais keptų svogūnų gabalėliais. Naudojimas Naudokite sriubose, padažuose, salotose, marinatuose, mėsos patiekaluose, daržovėse, garnyruose. Skonis Minkštas, saldus Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 4,5 Riebalai (g / 100g)… 14 Angliavandeniai (g / 100g)… 28 Energijos vertė (kcal / 100g)… 250...
Prancūzija, Ham
...Visos krapų sėklos yra renkami iš krapų (Anethum graveolens L.) augalo. Krapai yra labai vertinama prieskonių rūšis virtuvėje dėl savo išskirtinio anyžių skonio. Krapų sėklos ypač skanios kaip priedas prie keptos arba rūkytos žuvies, šviežių sūrių, salotų, daržovių, mėsos, pakavimo, padažų, pyragų, kompotų ir džemų. Jų anyžių skonis suteikia unikalią dimensiją šiems patiekalams ir suteikia...
Italija, Trento
... sultinį, ištirpinkite 16 g Granuliuotų baravykų Bauer 1 litre verdančio vandens ir maišykite: produktas yra momentinis. Norint suteikti papildomą skonio akcentą, granulius galima tiesiogiai pridėti prie risotto, padažų, keptos mėsos ir skalopinių, pageidaujamu kiekiu. SU 15% BARAVYKŲ...
... spalvotą laikmačio galvutę. Pop-Up laikmačiai yra prieinami įvairioms kepimo temperatūroms nuo 52° C iki 85° C. Pop-Up laikmačiai: Keptos patiekalų tiksliai iškepus! Ar tai būtų angliškai, vidutiniškai ar visiškai iškepę, kiekvienam norui ir kiekvienam keptam patiekalui yra tinkamas Pop-Up laikmatis. Tiesiog pasirinkite Pop-Up laikmatį pagal norimą temperatūrą. Optimaliai naudojami: Kiekvienai mėsos rūšiai Maltinukams Žuviai Pyragams Naudojimo sritys: Orkaitė Keptuvė Mikrobangų krosnelė...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play