Prancūzija, Objat
Per LIMOUZI SAVEURS, mūsų aistra yra pristatyti jums Corrèze regiono stebuklus, kuriant receptus, kurie gali jus nustebinti ir pamaloninti. Visada ieškodami naujovių, mes siūlome savo įgūdžius, kad galėtume jums pateikti rafinuotus ir skanius produktus. Mes didžiuojamės savo įsipareigojimu gaminti visus savo produktus mūsų gamybos dirbtuvėse Objat (19), su mūsų konditerių ir šokoladininkų komanda...
Prancūzija, Englos
...Skoningi auksiniai šokoladai, pagaminti iš legendinės 'Tonda Gentille' Pjemonto lazdyno riešuto. 1806 metais imperatorius Napoleonas Bonapartas užblokavo eksportą iš Anglijos, o kakava, būdama tarp šių eksportų, tapo labai sunkiai randama ir brangia preke. Dėl šios priežasties kepėjai iš Turino miesto turėjo rasti alternatyvą, kad galėtų toliau gaminti savo produktus, todėl nusprendė sumaišyti likusią kakavą su lazdyno riešutu, vadinamu 'Nocciola Tonda Gentile Trilobata', taip sukurdami naują skanų produktą, vadinamą 'Gianduja'.
Prancūzija, Tilloy Lez Cambrai
... milteliai, kakavos sviestas, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas). Karamelizuoti LAZDYNŲ RIEŠUTAI 10%. Gali būti pėdsakų pieno, sojos, kiaušinių ir riešutų. Neto svoris: 100 g. Laikymo rekomendacija : Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Ideali temperatūra tarp 17 ir 18°C.