Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 71% juodasis šokoladas, kilmė ne ES (kakava, cukrus, kakavos sviestas), 7.33% migdolų, 7.33% abrikosų (abrikosas, ryžių miltai). Maistinė vertė 100g: Energija 2200Kj, 530Kcal, riebalai 42g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 23g, angliavandeniai 29g, iš jų cukrus 25g, baltymai 9g, druska 0g.
Lenkija, Wrocław
...), stabilizatorius: karagenanas, moka skonio pasta 4.7%, (gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, karamelizuotas cukrus, etilo alkoholis, vanduo, kavos ekstraktas milteliais 2%, krakmolas, natūralus skonis), lazdyno riešutų įdaras 13%: baltojo šokolado 59% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis), lazdyno riešutai (4%), spalvos (titanio dioksidas, tetrazinas, ryškiai mėlyna, geležies oksidas, košerinis, kalio aliuminio silikatas). Rinkinys: Folkloras...
Prancūzija, Épaignes
...Karamelizuotas Migdolų Pienas 203 - GIANDUJAS...
Austrija, Gerasdorf
... riebalų; karamelizuotas cukrus; emulsiklis: sojų lecitinas; paprika ekstraktas; natūralus vanilės aromatas); tamsusis šokoladas (kakavos masė; cukrus; kakavos riebalai; emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės aromatas); emulsiklis: glicerinas; gliukozės sirupas; sviestas; kristalizuotas invertuotas cukraus sirupas; stabilizatorius: sorbitas; dažikliai: E120, E100, E133, E150b.