... žiedas formuojasi toje pačioje vandenyje ir tose pačiose akyse. Po to, kai yra nuimamas druskos žiedas, kuris yra plonas ir subtilus, druskos gamintojai renka didelius kristalus, kurie nusėda dugne, todėl druska įgauna šią pilkšvą spalvą. Tradiciškai mažai vertinama, Kampoto druskos gavyba pastaraisiais metais patiria atgimimą, ypač dėl Guérande druskos gamintojų susidomėjimo, kurio veikla padėjo suvokti šio sektoriaus trapumą. Neto svoris: 150 gr Derliaus nuėmimo laikotarpis: Sausis - gegužė...
Prancūzija, Laissac
... receptų ir regionų, gerbia senovinius amatus, naudodama tik 3 ingredientus: jautieną, Guérande druską ir Kampoto IGP pipirus iš Kambodžos, vienus geriausių pipirų pasaulyje! Džiovinta mėsa, pagaminta iš jautienos šlaunies, ši džiovinta jautiena siūlo mėsos gaminį be nitritų ir konservantų, 100% natūralų. Rankomis sūdyta ir pipiruota, džiovinta kelis mėnesius, tada supjaustyta ir vakuumuota stiklainyje. Kilmes: Laissac, Aveyron Svoris: 600 g Tinkamumo laikas: 90 dienų...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play