Prancūzija, Thiais
...Kakavos malūnas yra sukurtas virėjams ar konditeriams ir leidžia paruošti mažas kiekis tešlos, palyginti su pramoniniais rafinavimo įrenginiais. Su juo galite gaminti šokoladą "Bean to Bar" su rafinavimo geba iki 20 mikronų, tobulai rafinuota ir nematoma tekstūra, skysta ir elastinga, kuri leis jums puikiai užpildyti formas.
... sukuriami individualūs, aukščiausios kokybės R&R kavos skrudintuvai. PRODUKTŲ KATEGORIJOS: •Kavos skrudintuvai •Kavos skrudintuvų įranga •Kavos malūnai R&R (Roaster And Roaster) mūsų mašinos yra kruopščiai rankų darbo, jas gamina įgudę meistrai, ir kiekviena iš jų yra individualiai testuojama prieš išsiuntimą. Kokybė kyla iš aistros, rūpesčio ir kruopštaus dėmesio detalėms. Žvilgsnis į R&R...
... pailginant jo galiojimo laiką, sukuriant higienišką aplinką, atitinkančią pasaulio maisto standartus, užkertant kelią darbo nuostoliams su mašinų sujungimu ir visiškai gaminant AISI 304 Cr-ni nerūdijančio plieno krosnis ir įrangą, sprendžiant maisto sektoriaus problemas. Mehmet Selim KİTAPÇI Valdybos pirmininkas...
... formavimo linijas masyvių ir įdarytų šokoladų ir šokoladinių plytelių gamybai, nuolatinės temperavimo mašinas ir partijų įrenginius rankų darbo šokolado gamybai, pradedant nuo kakavos pupelių. Technologiją įvairių šokolado produktų gamybai, taikant ją konkrečiai interesų sričiai. Rankų darbo šokolado mokykla: "nuo pupelės iki plytelės".

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play