Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių. Prezentacija: Kiekvienas gabalas supakuotas į riebalams atsparų popieriaus lapą, apvyniotas audiniu ir pateiktas individualioje dėžutėje. Ingredientai: Iberijos kaštonų kiaulės kumpis ir jūros druska Specifikacijos: Ilga forma ir švelni riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių...
Ispanija, Guijuelo
...FISAN kaštonų šerdis kumpis yra palyginti liesas ir intensyviai skanus. Jo tobulas brandinimo taškas, pasiektas po daugiau nei trisdešimt keturių mėnesių natūraliose rūsio patalpose, prisideda prie vienodo dujų infiltracijos ir unikalios skonio gilumos.
Ispanija, Alcobendas
DOMPAL turime geriausią pasirinkimą kumpių ir dešrų, iberijos mėsos, išskirtinių sūrių, AOVE, vynų ir pačių geriausių daržovių bei jūros konservų. Kiekvienas mūsų produktas yra kruopščiai atrinktas, siekiant suteikti geriausias paslaugas mūsų klientams. Iš džiovinimo ir gamybos įmonės Jabugo (Huelva) ir mūsų pagrindinės būstinės Alcobendas (Madrid) pasiekiame visus nacionalinius ir tarptautinius k...
Ispanija, Badajoz
...Paletės, gaunamos iš laisvai auginamų iberų kiaulių, kurios šeriamos tik kaštonais montaneros laikotarpiu, auginamų Ekstremadūros dehesose. Paletė, brandinta daugiau nei 24 mėnesius. Išskirtinis iberų kaštonų skonis mažesniame formate.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
César Nieto yra dešrų ir kumpių gamykla, siūlanti šiuos produktus: Iberijos brandinti: - kumpiskaštonų - nugarinė iš kaštonų - nugarėlė iš kaštonų - dešra iš kaštonų - salchichón iš kaštonų - chorizo vela iš kaštonų - sobrasada iš Iberijos kaštonų - plonai pjaustyti iš kaštonų Iberijos švieži: - galva iš kaštonų - šonkaulis iš kaštonų - žandai iš kaštonų - karūna iš kaštonų - ventiliatorius iš kaštonų - paslaptis iš kaštonų - presa iš kaštonų - plunksna iš kaštonų - filė iš kaštonų - Iberijos kiaulienos mėsa - Iberijos mėsa - mėsos šaldytuvas...
...tokį kaip 100% iberiko kaštonų kumpis", ir kaip toks esu mūsų didžiausios gastronominės brangenybės, tiek organizuojant renginius apie kumpį, tiek vedant pjaustymo ir serviravimo seminarus, gynėjas, kasdien siekiantis tobulumo ir pažangos sektoriuje, kuriame sunku rasti žmonių, įsipareigojusių dehesos vertybėms ir mūsų vietinės veislės, iberiko kiaulių, išsaugojimui. Profesionalus kumpio...
Ispanija, Badajoz
... kumpio tipų, jų atskyrimas yra esminis užtikrinant produkto kokybę. Elige Tu Ibérico sukūrėme specifinę etikečių sistemą iberijos kumpiams, su kuria galėsite garantuoti savo produkto kokybę. Tai 4 etiketės, kurios patvirtina, kad kumpis yra iberijos, iberijos 100% kaštonų, lauko pašarų arba iberijos pašarų. Šiuo metu dauguma gurmaniškų produktų yra lydimi sertifikatų ir etikečių, kurios garantuoja...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play