Ispanija, Alcora
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus su juodųjų trumų skoniu, su juodųjų trumų (Tuber Melanosporum) aromatu. Išbandykite!
Ispanija, La Pobla De Benifassà
...Išskirtinis ekstra vieržinis alyvuogių aliejus su juodųjų trumų aromatu, Perigordo trumų, Tuber melanosporum Vittad. Tai Farga, Aragonesa, Nana, Regues ir Llumeta veislių mišinys, surinktas tinkamu brandos momentu. Sumaišytas ir maceruotas tinkamomis proporcijomis su juodosiomis trumomis, gaunamas intensyvaus skonio aliejus su mineraliniais akcentais. Jo gamybos procesas yra tradicinis, kaip...
Prancūzija, Astaffort
...JUODOSIOS TRUFFELĖS FOIE GRAS (5%) 100g „Kulinariška auksakalybė“, tačiau veganiška, įkvėpta dviejų didžiausių ir brangiausių mūsų Prancūzų gastronominio paveldo produktų. Foie gras ir juodoji truffelė. Puiki korta jūsų užkandžiams, vakarienėms su draugais ar šeima. INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (39%), vanduo, ekologiški mielių milteliai, baravykų milteliai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agar-agar, ekologiški chia miltai, ekologiškas tamari, juodieji pipirai, šereso actas, prieskoniai, lazdyno riešutų miltai, pomidorų koncentratas, truffelių trupiniai (5%), truffelių aromatas. SKU:002...
Ispanija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...tortilijos, trufelių skrudintos duonos, trufelių picos, mėsos padažo, makaronų, risotto, lasagnos, sūrio, bulvių košės, žuvies, salotų su trufelių actu ir bet kokio kito patiekalo, kurį galime įsivaizduoti. Reikia atkreipti dėmesį, kad aliejus neturėtų būti naudojamas kepimui, nes karštis sugadins skonį; jis turėtų būti naudojamas jau paruoštiems patiekalams. Hidroksitirozolio priešuždegiminis aktyvumas sustiprina tam tikras alergijas slopinančias savybes, turinčias tuber melanosporum.
Austrija, Vienna
...Trumų aliejus yra subtilus ir aromatingas prieskonių aliejus. Jis gaminamas iš aukštos kokybės šalto spaudimo alyvuogių aliejaus iš Primadonna. Trumų aliejus ypač tinka risotto ir makaronų, karpačio, kiaušinienės, sūrio, bulvių košės, grietinėlės padažų / lengvų rišamųjų padažų, kiaušinienės / kepto kiaušinio, minkšto kiaušinio / virtų kiaušinių / onsen kiaušinio ir kumpio rafinavimui. Turinio kiekis: 150–750 ml Skonis: originalus juodųjų trumų skonis per natūralius trumų griežinėlius, su švelniu alyvuogių skoniu.
Italija, Fratta Todina
...Aromatinis prieskonis, pagamintas iš ekstra viergin alyvuogių aliejaus su natūraliu juodųjų trumų aromatu ir rankomis pjaustytomis trumomis (Tuber aestivum Vitt.). Amatinis produktas, buteliuotas rankomis. Formatas 100ml su antitipimo kamščiu.
Prancūzija, Bidart
...Gurmanų maisto produktai: Ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus „Juodasis trumai“ Bio, butelis Nr. 2 - Ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus „Juodasis trumai“ bio, butelis Nr. 2, turi harmoningą alyvuogių ir juodųjų trumų derinį. Tai kulinarinė kūryba, gauta tik mechaniniais procesais, sertifikuota kaip ekologiška pagal Bureau Veritas (FR BIO10). 250 ml butelis taip pat yra gurmaniškuose rinkiniuose Nr. 1, Nr. 3, Nr. 4, Nr. 5, Nr. 8. „Maison Caudalie“ nesidera su kokybe!
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus su juodųjų trumų skoniu. Vasaros baltųjų trumų gabaliukai (tuber aestivum) 1% Aukščiausios kategorijos ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus, gautas tik mechaniniais procesais. Stiklinė butelis 200ml Galiojimo laikas iki 15.05.2019...
Italija, Roma
...Ingredientai: Auginami grybai (Agaricus bisporus), ekstra vieras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasaros trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), aromatas, druska. Galiojimo laikas: 36 mėnesiai. Naudojimo būdas: Puikiai tinka kaip prieskonis užkandžiams, įdarams, pirmiems ir antriems patiekalams, omletams ir kaip bazė visiems trumų patiekalams. Alergenai: Produktas neapima...
Italija, Città Di Castello
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis! Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.
...Ingredientai: vasarinis juodasis trumfas (Tuber aestivum Vitt.), alyvuogių aliejus, druska, aromatas. Rekomendacijos: idealiai tinka pirmiems patiekalams, karpačiui, virtiems arba keptiems baltos mėsos patiekalams ir gali netgi papildyti kai kuriuos desertus. Taip pat prieinamas 500 g formatu.
Italija, Orsogna
...įdarytiems makaronams ir kt.), įdarams, mėsos ir žuvies carpaccio, omletams, padažų ir padažų ruošimui, užkandžiams, užkandžiams aperityvams, puošybai, picoms ir kalzonams. Maksimalus galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo gamybos datos. Prieinamumas: paprastai visada prieinamas. Laikymo sąlygos: Atidarius, uždenkite EVO aliejumi, laikykite šaldytuve ir suvartokite per kelias dienas. INGREDIENTAI: Juodasis vasaros trumai (Tuber Aestivum); EVO aliejus; Druska; Aromatai; Antioksidantas: Askorbo rūgštis. Dėžutė 6 vnt.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play