Vokietija, Heidelberg
...Juodųjų pipirų milteliai HT yra apdoroti aukštoje temperatūroje, kad suteiktų švarų, stiprų pipirinį skonį. Puikiai tinka mėsos, sriubų ir padažų prieskoniavimui, jis suteikia patiekalams aštrų, pikantišką skonį.
Vokietija, Bad Bentheim
...Juodieji pipirai Pipirai auga kaip uogos tropiniame pipirų augale. Aštrus skonis atsiranda dėl sudedamosios dalies piperino. Pipirai būna įvairių spalvų: juodi, balti ir žali. Pipirų augalas iš pradžių daugiausia auga Indijoje. Pipirai gaminami daugelyje tropinių regionų. Juodųjų pipirų taikymas Pipirai gali būti naudojami beveik kiekviename patiekale. Jie sustiprina mėsos skonį ir suteikia...
Prancūzija, Bordeaux
...juodųjų serbentų uogienę ir skrudintą graikinį riešutą. Subalansuotas ir apvalus skonis; mėsa yra dosni ir suteikia gomuriui subtilią vyšnių, juodųjų pipirų ir kakavos paletę.\n\nCépages: Merlot (80%), Cabernet Franc (20%)\nProducteur: Dorneau šeima Fronsake (33126)\nFormats et conditionnements: Butelis (75cl) - 6 butelių dėžė - 2019"}...
Bulgarija, Sofia
...Rožinis pipiras nėra tikras pipiras kaip juodas, baltas ar žalias. Rožiniai pipirai, dar vadinami rožiniais grūdeliais, yra Peru (Brazilijos) pipirų uogos. Šis medis priklauso sumako ir anakardžių šeimai. Jis auga Brazilijoje, Paragvajuje, Argentinoje, Kalifornijoje, Floridoje, Teksase ir Arizonoje. Rožinio pipiro skonis panašus į juodųjų pipirų, tačiau su vaisiniu poskoniu, ir jis nėra toks stiprus ir aštrus kaip "tikri" pipirai. Rožinis pipiras suteikia unikalų skonį sūriams, paukštienai ir žuviai. Dėl aromato Pakuotė: 125g, 250g ir didmeninė prekyba...
Prancūzija, Cénac
... gervuogių natomis, su prieskonių, juodųjų pipirų ir saldymedžio užuominomis. Skonis: graži struktūra, vynas yra riebus su malonia saldumo nota, gražus vaisiškumas, sultingas (suteikiantis įspūdį, kad kąsnojate vaisius). Šiam saulėtam vynui būdinga puiki koncentracija, su švelniu, satino pabaiga. Bendra įspūdžių: tai vynas, kuris puikiai dera su kepta mėsa, balta mėsa ar kietais sūriais. Rekomenduojama...
Prancūzija, Brunoy
... nesubrendę ir džiovinami saulėje, kur jie patamsėja ir susiraukšlėja, kad taptų aromatingiausia pipirų versija. Nesiskirdami nuo savo giminaičio, laukinių Voatsiperifery juodųjų pipirų, Madagaskaro juodieji pipirai yra tikras lobis, kuris praturtins jūsų patiekalus, net ir pačius kūrybiškiausius. Svoris: 250 g Kiekis: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Turkija, Istanbul
...Tai ypatingas – gurmaniškas ir rankų darbo marinuotas produktas, pagamintas iš raudonųjų (purpurinių) svogūnų, medaus, obuolių acto, juodųjų pipirų, čiobrelių, kalendros sėklų ir jūros druskos. Šis unikalus skonis puikiai dera su daugybe maisto produktų ir virtuvės. Jį galima vartoti burgeriuose, dešrainiuose ir dešrų lėkštėse. Tai puikus priedas prie jūros gėrybių, bet kurios užkandžių lentos ir sūrių asortimento. Šis produktas yra 100% vegetariškas, be priedų ir pagamintas iš natūralių ingredientų. Jis pagamintas su medumi, o ne su rafinuotu cukrumi ir/arba dirbtiniais saldikliais.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Gruaud Larose yra ikoniška Saint-Julien nuosavybė, kuri metai iš metų demonstruoja įspūdingą kokybės nuoseklumą. Šis išskirtinis 2016 metų derlius patvirtina šią tezę ir siūlo skanų puokštę, sujungiančią gilius vaisius (juodųjų serbentų, vyšnių, slyvų, gervuogių) su subtiliu prieskoniu (kedro, vanilės, gvazdikėlių, pipirų, skrudinimo ir kt.). Skonis yra platus ir sodrus, gerai subalansuotas su...
Ispanija, Olite, Navarra
...Spalva: patraukli, gili vyšnių raudona vynas. - Aromatai: intensyvūs, sudėtingi aromatai, būdingi Cabernet Sauvignon. Prieskonių natų, daugiausia juodųjų pipirų ir karamelės, puikiai derinamos su vaisių fonu. - Skonis: sudėtingas ir struktūruotas burnoje. Jame yra šviežių vaisių ir prieskonių natų; apvalus, subalansuotas ir gaivus.
Italija, Sesto Fiorentino
...Poskonis: juodųjų pipirų ir lazdyno riešutų natų Stiprus skonis MIŠINYS COSIMO, STIPRUS SKONIS Pupelių mišinys su stipriu skoniu ir apvaliu kūnu, skirtas tiems, kurie ieško stiprios ir intensyvios kavos. Pagaminta atrenkant aukščiausios kokybės kilmės pupeles, sumaišytas ir paskrudintas siekiant išryškinti geriausias kiekvienos kilmės savybes. Dėl savo sudėties, kurioje yra puikių Afrikos...
ufs.country_names.RU, Moscow
... - baltųjų. Ir galiausiai, paskutinis 4 pipirų prieskonių komponentas yra žalieji pipirai. Atspalvis, kurį jis dalijasi su mišiniu, puikiai dera su marinatais ir padažais. Naudojimas Naudojamas salotoms, užkandžiams, sriuboms, antriems pietums ruošti. Skonis Intensyvus, aštrus, šiek tiek deginantis Ingredientai Juodieji žirniai, žalieji žirniai, balti žirniai, rožiniai žirniai. Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 8,5 Riebalai (g / 100g)… 2,5 Angliavandeniai (g / 100g)… 34,0 Energijos vertė (kcal / 100g)… 190...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play