...Kokybiškų žaliavų naudojimas leidžia mums patenkinti gyvūnų maisto sektoriuje veikiančių pramonės šakų poreikius, kurioms reikalingi gyvūnų riebalai maistui Pavyje ir jo provincijoje. Šio esminio elemento, skirto gyvūnų pašarų gamybai, gamybai naudojame kiaulienos lašinius, tačiau apskritai taip pat naudojame jautienos riebalus. Šių gyvūnų riebalų buvimas maisto produktuose leidžia suteikti augintiniams subalansuotą ir maistingą mitybą, skatinančią jų sveikatą ir bendrą gerovę.
...Supilkite patiekalą į puodą ir šildykite kelias minutes ant silpnos ugnies, kartais pamaišydami, arba supilkite turinį iš skardinės į tinkamą indą ir šildykite mikrobangų krosnelėje 2–3 minutes maksimaliu galingumu.
Riebalai: 1,1 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,3 g
Angliavandeniai: 8,4 g
Iš jų cukrūs: 2,4 g
Skaidulos: 0,7 g
Baltymai: 7,7 g
Druska: 0,70 g...
MVO Distribution, visų rūšių mėsos prekybininkas nuo 2002 metų, siūlo labai konkurencingas kainas, kiaulienos / jautienos / paukštienos / veršienos / žvėrienos / avienos / ėrienos / antienos / žąsienos / šerno / elnio / asilo mėsai ...
Mes tiesiogiai derimės su mūsų partneriais skerdyklomis ir mėsos pjaustytojais, esančiais Prancūzijoje ir ES, dėl ypač konkurencingų kainų, kad suteiktume jums mak...
...Mūsų 2% jautienosriebalai Petfood praturtina naminių gyvūnų maitinimą. Subalansuotas riebalų rūgščių profilis ir didelis oleino rūgšties kiekis daro šiuos riebalus puikios maistinės kokybės jūsų formulėms.
Mūsų perdirbimo procesas ir griežti reikalavimai žaliavoms leidžia gauti aukštos kokybės grynus riebalus.
Mūsų riebalų jautienos kilmė suteikia aromatinį atspalvį, kuris padidina maisto, į kurį jie įtraukti, patrauklumą.
Mūsų riebalai atitinka galiojančią ES reglamentą CE 1069/2009.
... labiau išsaugoti, taip aktyviai palaikant jūsų katės sveikatą ir gyvybingumą visą gyvenimą.
Plius vištiena gaminama be formos mėsos, gyvūnų ir kaulų miltų, grūdų ir sojos.
Sudėtis:
35% vištiena, 19% jautiena ir 15% paukštiena, 30% vištienos, jautienos ir paukštienos sultinio, 1% mineralų
Analitiniai komponentai:
Bruto baltymai 10%, bruto riebalai 6,10%, bruto skaidulos 0,3%, bruto pelenai 1,9%, drėgmė 80%...
...Siūlome gyvūninius riebalus techniniams tikslams:
- kiaulės riebalai. 3 ir 1
- jautienosriebalai. 3 ir 1
- paukštienos riebalai. 3 ir 1
- mišri riebalai. 3.
Produktai, prieinami su parametrais:
- 1-10% FFA; 2-20% KOH
- 10-30% FFA; 20-60% KOH
- daugiau nei 30% FFA; KOH 60%.
Pristatymas visoje Europoje.
Negalime pateikti fiksuotos kainos, nes produktai priklauso nuo sezono ir atsargų kainų. Prašome susisiekti su mumis!
Pardavimas vyksta cisternomis.
... vidutinio ir didelio dydžio šunis.
Šuns dydis: 20–30 kg 30–50 kg 50 kg ir daugiau
Pagal užsakymą: Jautiena
Analitiniai komponentai: Žali baltymai: 85,30% - Žali riebalai: 6% - Mineralinės medžiagos: 0,90%
Kramtymo lygis: Lygis 2 - Energijos kramtytojas Lygis 3 - Ekspertas kramtytojas...
...Pagaminta tik iš 100% australų jautienos ir sumalta 90/10 (mėsa/riebalai) santykiu, todėl puikiai tinka naminiams lasanjams, burgeriams ar spagečių padažams.
... procese jis pridedamas prie mėsos patiekalų, kepinių, džemų. Jis naudojamas jautienos ir kiaulienos patiekalų receptuose, guliaše, marinatams. Kinų antis gaminamas su juo, jis pridedamas prie sriubų, įskaitant žuvies sriubą.
Naudojimas
Naudojamas kepimui, salotoms, mėsos ir žuvies patiekalams.
Maistinė vertė 100 g.
Baltymai (g / 100g)… 35,0
Riebalai (g / 100g)… 23,0
Angliavandeniai (g / 100g)… 18,0
Energijos vertė (kcal / 100g)… 420...
... plastikas.
GALIOJIMO LAIKAS: 6 mėnesiai.
LAIKYMAS: 0/4°C
Vidutinė maistinė vertė 100gr:
Energija 151KCal/633KJ
Riebalai: 2.6gr, iš jų sočiųjų 0.75gr
Angliavandeniai 0gr, iš jų cukrūs 0gr
Baltymai 32gr
Druska 3.9gr...
...100% natūralūs ir ekologiški ingredientai, rankų darbo ir paprasta receptūra!
Šis receptas buvo sukurtas rankų plovimui, užterštoms ir pažeistoms dėl intensyvaus fizinio darbo. Citroninė litsė ir citrina pašalins kvapus, o borago aliejus bus pirmasis gydymas jūsų pažeistoms rankoms. Jautienosriebalai garsėja savo anti-šalutinio poveikio, anti-lipnių riebalų poveikiu. Šis muilas gali būti...
...TK Urug. Jautienos filė, svoris apie 1,3 - 1,8 kg, labai švelni ir skani, skirta medaillonų kepsniams arba taip pat visam, rožiniam kepimui
Prekės numeris: 050944
Pagrindinė VPE: kg / vnt 1,3-1,8kg
Prekių grupė: 05 - Šaldyta mėsa / 100 - Šaldyta jautiena
Ingredientai: Jautiena
Vidutinė maistinė vertė 100 g:
Energija: 784,00 kJ / 187,00 kcal
Riebalai: 12,00 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 5,00 g
Angliavandeniai: 0,00 g
Iš jų cukrus: 0,00 g
Baltymai: 18,00 g
Druska: 0,00 g
Neto svoris: 1 kg
Bruto svoris: 1 kg
Gylis/Plotis/Aukštis: 0/0/0 mm
Galiojimo laikas (dienomis): 119...
... aukštesnėje kaip kambario temperatūroje.
Galimos variantai
Bouillon&Co jautienos sriubą galite gauti 25 kg, 12 kg, 5 kg ir 1 kg pakuotėse, taip pat pageidaujant, be pridėtinio glutamato, sumažinto druskos kiekio arba ekstra stiprios.
...fermentų, riebalų ir amino rūgščių spektrą labai biologiškai prieinamoje formoje, kurios sunku prilygti. Mūsų komponentai yra 100% šaldyti, neapdoroti karščiu, neatsijoti riebalai ir be priedų. Mūsų papildai padės jums sustiprinti imunitetą, suteiks energijos, kad pagerintumėte našumą - treniruočių intensyvumą, raumenų augimą ir jėgą, taip pat padės numesti svorį - kontroliuojant apetitą ir...
...šlaunelė, kaklas, akies apvalkalas, šoninė, petys ir nugarinė. Taip pat siūlome keptą jautieną, sparnelius, krūtinėlę, pjaustytą mėsą, skrandžius, kepenis ir šonines.
Kalbant apie kiaulieną, siūlome tokius pjūvius kaip:
– lašiniai,
– pusės skerdienos,
– odelės,
– minkšti ir kieti riebalai,
– 4D kumpis,
– be kaulų kiaulės kaklas,
– be kaulų nugarinė,
– 4D petys.
Taip pat siūlome aukštos kokybės...
Mes pjaustome visus galvijus, bulius, veršelius ir avinėlius į pageidaujamas dalis. Mes tiekiame visoje Europoje gamybos įmonėms ir restoranams. Mes gaminame savo prekės ženklą - Kebap Lorenz. Mūsų stipriausi produktai yra jautienos filė, kepta jautiena, klubinė kepsnys, veršienos filė, veršienos nugarinė, jautienos ir veršienos dalys, riebalai, mėsos gabalai, bulių ir veršelių priekinių ketvirčių dalys, pečių, kaklo, peties.