... porcijų pakavimą: entrecôte, T-bone, jautienos šonkaulį, faux-filet, šonkaulių traukinį, tomahawk, plokščius šonkaulius, bavette, tende de tranche ir kt. Grand Caractère naudoja Skin Pack technologiją savo pakuotėms, kuri užtikrina ilgesnį galiojimo laiką nei tradicinė pakuotė. Išskirtinė mėsa gastronomijos profesionalams: restoranams, amatininkų mėsininkams, didmeninei maisto prekybai. Siekdama pristatyti geriausią mėsą kuo platesniam ratui, Grand Caractère siūlo savo mėsos pasirinkimą LS ir tradiciniuose GMS skyriuose.
... įvairovės, tokių kaip nuostabios Premium hamburgeriai (vištiena, iberijos kiauliena, jautiena ar galisinė jautiena), kuriuose naudojami įvairūs duonos tipai, šonkauliai, jautienos ar galinės jautienosentrecote, sumuštiniai, salotos... ir kodėl gi ne, užbaigti vakarą ramiai mėgaujantis gėrimais, ypač išskirtiniais Premium Gin-Tonic ir įvairiomis mojito rūšimis, paruošiamomis akimirksniu. Restoranas „Chef & CHIC“ siūlo modernius patiekalus su kokybe, visi paruošti iš geriausių natūralių ingredientų ir visiškai naminiu būdu.
...Jūsų restorane Colombes gausite kokybišką mėsą už geriausią kainą. Pietų meniu prasideda nuo 9,90€ ir 12,90€ savaitės vakarais. Patiekalai svyruoja nuo 9,90€ iki 49,90€. Norėdami papildyti savo mėsą, Le Shérif siūlo neribotas garnyrų ir padažų porcijas. Atraskite geriausias Prancūzijos kilmės jautienos dalis, tokias kaip entrecôte, côte de Bœuf, jautienos filė, Tomahawk ar Picanha. Norėdami...