Lietuva, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Prancūzija, Les Pavillons-Sous-Bois
Prancūzija, Rochonvillers
...Vakuuminėje pakuotėje pristatytas jautienos užpakalinės dalies gabalas, paruoštas pjaustyti, su 40 dienų galiojimo laiku...
Prancūzija, Lyon
...kilmė VBF arba Prancūzija arba ES ... Pavyzdžiai: - Šoninė - Blauzdikaulis - Flap - Šonkaulis - Uodega - Kabantis filė - Krūtinė - Kepenys - Flap - Entrecôte - Chuck - Voras...
Nyderlandai, Enschede
...Mėsos pavadinimai jautienai: Pavadinimų sąrašas: Baby Top- Kogelbiefstuk Blade Steak (Pot Roast)- Sukadelap Brisket- Borst(spier) Chuck- Šoninė/Onderrib Chuck Roast- Troškinta mėsa (jautienos gabalai, hacheevlees) Chuck tender (petit tender)- Diamanthaas, jodenhaas Club Steak (Taip pat žinomas kaip NY Steak arba Strip Steak)- Entrecote Delmonico Steak- Ribeye Eye of Round- Achtermuis (Rosbief...
Prancūzija, Le Plessis Robinson
... porcijų pakavimą: entrecôte, T-bone, jautienos šonkaulį, faux-filet, šonkaulių traukinį, tomahawk, plokščius šonkaulius, bavette, tende de tranche ir kt. Grand Caractère naudoja Skin Pack technologiją savo pakuotėms, kuri užtikrina ilgesnį galiojimo laiką nei tradicinė pakuotė. Išskirtinė mėsa gastronomijos profesionalams: restoranams, amatininkų mėsininkams, didmeninei maisto prekybai. Siekdama pristatyti geriausią mėsą kuo platesniam ratui, Grand Caractère siūlo savo mėsos pasirinkimą LS ir tradiciniuose GMS skyriuose.
Ispanija, Móstoles (madrid)
... įvairovės, tokių kaip nuostabios Premium hamburgeriai (vištiena, iberijos kiauliena, jautiena ar galisinė jautiena), kuriuose naudojami įvairūs duonos tipai, šonkauliai, jautienos ar galinės jautienos entrecote, sumuštiniai, salotos... ir kodėl gi ne, užbaigti vakarą ramiai mėgaujantis gėrimais, ypač išskirtiniais Premium Gin-Tonic ir įvairiomis mojito rūšimis, paruošiamomis akimirksniu. Restoranas „Chef & CHIC“ siūlo modernius patiekalus su kokybe, visi paruošti iš geriausių natūralių ingredientų ir visiškai naminiu būdu.
Prancūzija, Colombes
...Jūsų restorane Colombes gausite kokybišką mėsą už geriausią kainą. Pietų meniu prasideda nuo 9,90€ ir 12,90€ savaitės vakarais. Patiekalai svyruoja nuo 9,90€ iki 49,90€. Norėdami papildyti savo mėsą, Le Shérif siūlo neribotas garnyrų ir padažų porcijas. Atraskite geriausias Prancūzijos kilmės jautienos dalis, tokias kaip entrecôte, côte de Bœuf, jautienos filė, Tomahawk ar Picanha. Norėdami...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei