...Monorigine 100% Arabica iš Hondūro – Šviesus skrudinimas
Carlos istorija ir sėkmė gaminant arabikos mikrolotus Hondūre
Kava, kurią Carlos auginą savo plantacijoje Hondūre, turi pakankamai turtingą aromato ir skonio profilį. Dėl natūralios fermentacijos, trunkančios 48 valandas, šioje kavoje galime mėgautis tiek saldžiais pieninio šokolado ir karamelės tonais, tiek vaisiškais apelsino ir žaliosios obuolio akcentais. Sprogstamas mišinys, kuris visada išlieka subalansuotas su vidutine rūgštimi.
...Miscela Classico
Miscela 50% Arabica 50% Robusta.
Ruda crema.
Saldus, prieskoniškas, subalansuotas.
Vidutinė skrudinimo laipsnis.
Tinka tiems, kurie mėgsta subalansuotą skonį, lydimą saldžių ir prieskoniškų natų. Su vidutiniu skrudinimu ir tinkamu Arabica bei Robusta mišiniu sukūrėme lengvai geriamą kavą visiems.
Capsule Caffè Cortese suderinamos su Uno System
MISCELA:CLASSICO...
...Apdorojimas: Natūralus - Džiovintas saulėje - Pasirinktas rankomis
Espirito Santo do Pinhal, San Paulo valstijoje, suteikia gyvybę vienam iš geriausių
kavos Brazilijoje. Jos vyšnias renka kooperatyvas Coopinhal, kuris kiekvieno
derliaus metu atrenka geriausias pupeles, kad gautų puikią kavą. Puodelyje
rezultatas yra tobulas skonių ir aromatų balansas, kava su lengvu rūgštumu
bei išreikštu...
...Vertinga mišinys su saldžiais aromatiniais akcentais, apvaliu skoniu ir skonių harmonija.
Išsiskiria savo kvapniais akcentais ir maloniu poskoniu, savybėmis, kurios padarė šį mišinį vienu iš mūsų labiausiai vertinamų.
Specialiai paruošta vidutinė skrudinimo technologija sugeba išryškinti puikiausių Indijos ir Brazilijos Arabikos savybes, sukuriant kiekvieno paruošimo metu nepaprastą patirtį.