Italija, Capo D'orlando
... turtingas vitamino C, vitamino K ir vitamino B6, be to, turi didelę polifenolių koncentraciją, augalinių junginių, turinčių galingą antioksidacinį poveikį. KULINARIJOJE Granatas dažnai naudojamas virtuvėje ruošiant sultis, džemus, padažus ir patiekalų dekoravimui. Be to, jo mažieji apelsinai gali būti naudojami, kad pridėtų spalvos ir skonio įvairiems receptams, tokiems kaip salotos, risotai, mėsos patiekalai ir desertai.
Italija, Carbonara Al Ticino
...Mes turime platų natūralių ir natūraliai identiškų skonių asortimentą, kurį išbandė ekspertai, leidžiantį mums išspręsti bet kokią problemą, reikalaujančią šių skonio medžiagų: Yoghurtas Desertai Vaisių paruošimai Skoninti pieno gėrimai Margarinas Artima bendradarbiavimas tarp taikomosios technologijos specialistų ir rinkodaros ekspertų leidžia mums pasiekti geriausius rezultatus mūsų klientams.
Italija, Laterina Pergine Valdarno
... senovinėmis tradicinėmis regiono receptūromis, tai yra ta „kaimo“ TOSCANA gastronomija, kuri išpopuliarėjo visame pasaulyje. Gerbiant ekologiškumą, naudojami daugiausia vietiniai produktai, turintys 0 km. Kai kurie receptai remiasi ekologiškais produktais, tokiais kaip namuose gaminami desertai, makaronai ir vietinė vaisių uogienė. Taip pat siūlome vegetariškų patiekalų pasirinkimą, o pageidaujant...
... migdolų, pistacijų, lazdyno riešutų ir žemės riešutų. Cukruoti citrusinių vaisių žievelės, taip pat padengti juoduoju, baltuoju arba pieno šokoladu. Virto ir žaliavinio kumpio paštetas. Biancomangiare, kaip ir kreminiai desertai, yra įvairių skonių (28), taip pat tortų paruošimai, greitosios grietinėlės šaltai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play