Italija, Forlì
112km
... (Triticum aestivum), grūdas yra ilgesnis, permatomas ir, kaip rodo pavadinimas, „kietas“. Paprastai jis patiekiamas su troškintomis mėsomis ir/arba virtais daržovėmis. Jis gali būti pagardintas aštriu padažu, pavyzdžiui, harissa (ypač naudojama Tunise). Italijoje kuskusas ruošiama Trapani regione Sicilijoje; jis garinamas specialiame glazūruotame moliniame puode, tačiau, skirtingai nuo magrebinių, jo padažas yra žuvies sriubos sultinys.
Italija, Castelfidardo
188km
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus su išskirtiniu ir apgaubiančiu aromatu, kuriame juntami artišokų, žaliųjų pomidorų ir pievų gėlių kvapai. Intensyvus, ilgai išliekantis ir švarus skonis, su aštriais ir subalansuotais kartumo pojūčiais. Tinka patiekalams, turintiems stiprią struktūrą, tokiems kaip raudona mėsa, ankštinių daržovių sriubos ar klasikinis grilyje keptas aštuonkojis iš Puglijos. Esame vieni iš nedaugelio Italijoje, gaminančių šį monovarietalinį aliejų.
... kvapas su meliono ir mandarinų užuominomis, su mėtų ir šiek tiek gėlių natomis BOCCA: Jaučiamas tam tikras aštrumas, tačiau beveik nepastebimas, su puikiu vaisiškumu CIBO: Visi patiekalai iš žuvies, sriubos, makaronų ir ryžių pirmieji patiekalai, baltos mėsos GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Italija, San Rocco a Pilli
46km
... malto miltų, švieži ir sausi ekologiški makaronai - perdirbti mūsų BioLaboratorijoje, Podere Le Casacce - mažieji Chianti avinžirniai - mažos įvairiaspalvės lęšiai - emmer ir perliniai miežiai - medžio džiovinti miežiai - nulupti soros - akmenimis malti grūdų ir ankštinių augalų miltai - grūdų dribsniai - toskaniški sriubos - Turizmo apgyvendinimas: Sienoje Bioagriturizmo Vigliano mūsų 2 sodybose...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play