Italija, San Giorgio In Bosco
...Ekologiški-Biologiniai Produktai PRODUKCIJA pagal užsakymą (privatus ženklas) ekologiškų saldžių ir sūrių produktų gamyba, įmonė, gaminanti pagal užsakymą, tiekianti didžiausiems ekologiškiems prekiniams ženklams, siūlanti daugiau nei 30 ekologiškų produktų tipų: grūdų batonėliai, sėklos ir džiovinti vaisiai, šokoladiniai batonėliai su grūdais, miltelių mišiniai (kakavos ir vanilės pudingas, šokoladas puodelyje, tortų mišiniai), cukraus pakavimas, ir kt. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italija, Arosio
Darbo drabužių gamyba, pagaminta Italijoje. Uniformos šefams, virėjams, konditeriams, tortų dizaineriams, viešbučių mokykloms, medicininiai komplektai ligoninėms, slaugytojams, gydytojams. Chalatai ir tunikos grožio centrams, kosmetologams, SPA, masažuotojams, soliariumams, vaikų darželiams, kepėjams, supermarketams, žuvų parduotuvėms, kooperatyvams, apsauginiai drabužiai staliams, kalviams...
Italija, Vigonza
Nuo 1999 metų Duplimat užsiima pramoninės duplicacijos medžiagų pardavimu ir gamyba. Dervos ir dvikomponentės silikono medžiagos modeliavimui, avalynei, juvelyrikai, konditerijai ir tortų dizainui. Plokštės ir dervos modeliavimui ir lydykloms. Kiekviena medžiaga, kurią siūlome, anksčiau buvo išbandyta ir apdirbta mūsų gamybos laboratorijoje. Kiekvienai iš jų galime pasiūlyti mūsų pagamintus...
Konditerijoje galite užsisakyti visų rūšių pusryčių pyragėlius, saldumynus, tortus, sausainius, pikantiškus mini desertus. Koncentruojamės į visų rūšių gimtadienio tortų gamybą, nuo klasikinių tortų iki sudėtingesnių cukraus pastos desertų, iki subtilių saldumynų. Jei norite paruošti tikrai ypatingą gimtadienio tortą svarbiam žmogui, tereikia atvykti pas mus į konditeriją su idėjomis ar...
Italija, BADOLATO
Amatinė sausainių, slapukų, tortų, sezoninių saldumynų ir aukštos kokybės tradicinių konditerijos gaminių gamyba.
Italija, Montella
La Poliart s.r.l. pradėjo veiklą gamindama formas ir dekoratyvinius elementus lauko aplinkai, o šiandien, remdamasi sukaupta patirtimi ir naujų medžiagų paieška, pasiekė tortų pagrindų gamybą pagal JAV tradiciją, vadinamą „cake design“. Polistireniniai pagrindai yra puikus palaikymas, ypač kai norima kurti kelių lygių tortus arba eksperimentuoti su cukraus pasta tiems, kurie nori priartėti prie šio tipo konditerijos meno, kuris reikalauja aistros, gebėjimo modeliuoti ir formuoti, rankų įgūdžių ir fantazijos.
Konditerijos laboratorija Fraenz, pradėjusi kaip Neapolio maitinimo sektoriaus orientyras, vėliau per metus išsivystė į įvairias konditerijos šakas, tokias kaip taralli gamyba nacionaliniu lygiu. Be šviežios konditerijos, individualizuotų tortų ir sūrių konditerijos gaminių pardavimo, įmonė išvystė sviestinių sausainių ir taralli su taukais bei pipirais gamybą, saldumynus, kurie yra Neapolio tradicijos dalis.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play